Én élnék. Engem nem érdekel a szegénység, mert van jó végzettségem nagy eséllyel találnék munkát. Engem nem érdekel a szociális háló hiánya, mert ha van munkám akkor eltartom magam.
Nem érdekel a közbiztonság, mert egyrészt ott sem mindenhol extrémfos, másrészt védett helyre mennék nyilván.
Bolsonaro nekem pont az egyik legszimpatikusabb államfő. Pl a rossz közbiztonság ellen sokat tett. Ő nem félti a bűnözőket.
Szóval nekem megfelelne.
Most őszintén, hányan töltöttetek több mint 1 évet Brazilban?
Nem a gore videókra volt kiváncsi a kérdező, olyan van, de érdekességképpen én egyszer sem voltam szemtanúja gyilkosságnak pedig több mint 5 évet éltem Brazília észak-keleti részén egy gyönyörű tengerparti városban.
Az, hogy ,bevesznek bűnbandába,, nem igaz, kivéve ,ha egy kimondottan kartell által irányított favelába születsz, mély szegénységben.
Sok a szegény, de boldogabbak, mint magyarországon a középosztály.
A gazdagog meg élvezik az élet minden privilégiumát.
Tehát ismétlem, PONTOSAN hol ,és mennyit jártatok Brazíliában? Milyen évben?
Meggyőződésem, hogy internet turisták vagytok, akik láttak 2 gore videót, összepisilték a bugyijukat, és itt ijesztik el a magyart a hülyeségeikkel.
,,Szeretnék Brazíliában, de a tengerparton, és erősen elkerített - biztonsági őrös - nagy kiterjedésű magánterületen, egészségesen messze a városoktól és nagy embertömegtől,,
- van ilyen ,nem is keves.
Van olyan is, ahol a tengerpartra is csak a condominio lakosai mehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!