Idén 100 éves a Kínai Kommunista Párt. Mint magyar (= Európába szakadt ázsiai) hogyan fogod ünnepelni távol-keleti kuzinjainkkal vállvetve ezt a magasztos eseményt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 12:37
1/10 anonim válasza:
Pont úgy, ahogy a magyar kommunista párt szülinapját szoktam.
2/10 anonim válasza:
Ma vörös ruhában jöttem munkába, délben elmegyünk néhány kollégával koszorúzni, hazafelé elugrok oda, ahová a Fudan egyetemet építik majd, piros festékkel ráfestek a Dalai Láma utcatáblára, este elmegyünk a családdal egy kínai étterembe enni,utána otthon még meghallgatunk néhány kínai mozgalmi dalt. Szóval semmi extra, nem kerítünk neki akkora feneket, kb. annyi, mint november 7.
3/10 anonim válasza:
1:
Nem túlzás az egy kicsit, elvtárs?
4/10 anonim válasza:
Fel veszem a Free Tibet feliratú pólóm és aláírok annyi Fudan egyetemellenes petíciót, amennyit találok.
5/10 anonim válasza:
Csekely par szaz milliard forintos hitelt veszek fel a kedvukert,amit meg a 200 eves evfordulon is fizetni fognak a dedunokaim.
6/10 anonim válasza:
Megnézek egy részt a Micimackóból.:D
7/10 anonim válasza:
Pörgetek néhány imamalmot a dalai Lámáért és Hongkongért.
8/10 anonim válasza:
Edesen mosolyogva, masok savanyu kepet nezve :)
10/10 anonim válasza:
Én még a Ming dinasztia trónra lépését ünneplés, jövő héten lesz 3500 éve.
A KKP még túl fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!