A második világháborút ki nyerte volna és miért ha így lett volna a szövetségi rendszer : 1.Szovjetunió,Németország,Olaszország és Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága VS 2.Amerikai Egyesült Államok , Japán és Kína?
Észak Írország Egyesült királysága?
Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága.Hivatalosan így nevezik az országot. Az Anglia elnevezés hibás.
És ezek miért háborúztak volna? Mert ahogy elnézem gyakorlatilag minkét "szövetségnek" máshol voltak az érdekeik.
Konfliktusforrás pont az általad fantáziált szövetségi rendszereken belül volt.
És ezek miért háborúztak volna? Mert ahogy elnézem gyakorlatilag minkét "szövetségnek" máshol voltak az érdekeik.
Konfliktusforrás pont az általad fantáziált szövetségi rendszereken belül volt.
Olvasd el újra a kérdésemet mert nem értetted. Én arra vagyok kiváncsi,hogy ki és miért nyerte volna a második világháborút ha ez a kettô szövetség harcolt volna egymás ellen.Tudom ,hogy a japánok és a kínaiak utálták egymást meg a szovjetek és a németek is egymást.Ez csak egy mi lenne ha kérdés.
Te nem érted a saját kérdésedet.
A háború addig tart, míg az akaratunkat a másik hatalomra kényszerítjük (ezt nem én mondtam, hanem Clausewitz.)
Ha teszem azt kitört volna a két hatalmi tömörülés között egy háború, akkor valószínüleg már az elején be is fejezik, mert elérték a céljukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!