Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarként letérdeltél volna?

Magyarként letérdeltél volna?

2021. jún. 10. 11:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

"hogy a #8-hoz hasonló véglényekkel egy kalap alá vegyenek"

Néztél már tükörbe, szarkupac?

2021. jún. 10. 11:46
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Látom valakinek nagyon belegázoltam a lelkébe #12 :D
2021. jún. 10. 11:49
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
Senkinek nem gázoltál bele a lelkébe, csak egy hiteles bizonyítványt állítottál ki magadról.
2021. jún. 10. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok eszük van ezeknek, ők tovább voltak elnyomva, mint az afrikaiak.
2021. jún. 10. 14:08
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem, az ilyen erőltetett érzéekenyítés szerintem inkább kontraproduktív, mint hasznos.

Magánemberként mindenki úgy viszonyul ehhez a kérdéshez, ahogy akar, de nem kell belőle ezt csinálni, az ember(jobb esetben) azért megy focimeccsre, hogy sportot nézzen, az ilyenfajta megnyilvánulás egyszerűen nem tartozik oda.

2021. jún. 10. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

Magyarként nem feltétlenül. Csapattagként igen, ha az edző úgy dönt.

Megjegyzem a magyarok mezén volt egy "Respect" felirat, ami pont megfelelt arra célra amiért odarakták.

A gond ismét és újra, a magukat szurkolóknak tartó tanulatlan, enyhén szarszagú bugris tahókkal volt.

Meg azzal, hogy ezeket mindenhol mosdatják ezerrel.

2021. jún. 10. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A "Respect" felirattal semmi gond, a térdeléssel van gond amely amióta van történelem a behódolás jele volt mindig is egész Európában. Ha focista lennék akkor se térdelnék ha az edző mondja.

Az pedig külön döbbenetes hogy az írek akik a történelem folyamán nem kolonizálók voltak hanem (a kelet-európai népekhez hasonlóan, de más birodalmak által) kolonizáltak úgy döntöttek magukra veszik a hajdani kolonizálók bűntudatát. Aztán még az ő edzőjük panaszkodik hogy nekünk nem tetszik a térdelés.

És még az is érdekes hogy Amerikában valahányszor letérdel egy csapat az amerikai nézők is fütyülnek (az NBA-ben is elkezdtek tavaly térdelgetni és megzuhant a nézettség). Az angol játékosok letérdeltek az Anglia-Ausztria meccs előtt, őket is kifütyülték a SAJÁT szurkolóik, és ez nem az első eset.

1. Valahányszor letérdel egy csapat bármelyik országban a nézők nem értenek egyet ezzel. Talán, csak TALÁN figyelembe kéne venni a nézőket is.

2. Mégis hogy máshogy kéne kifejezniük a nemtetszésüket? Mi más opciójuk van erre?

3. Egyértelmű hogy ezeket a csapatokat az edzőik felülről jövő nyomásra térdeltetik és ők TUDJÁK hogy a térdelés milyen rossz optikát vet rájuk és ezt akarják elterelni azzal hogy "a szurkolók így meg úgy". Szóval az írek edzője is mondhat amit akar a magyarok fütyüléséről.

2021. jún. 10. 16:02
 18/20 A kérdező kommentje:
Örülök hogy többen látjátok így, én szintén nem térdeltem volna le, elvégre ténylegesen miért kéne egy USA-ból eredő tömeghisztériával szimpatizálni. Szerintem teljesen nonszensz, jól döntöttek a magyarok.
2021. jún. 10. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Dehogyis
2021. jún. 11. 00:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Mármint dehogyis, hogy letérdelnék
2021. jún. 11. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!