Szerintetek a közeljövőben el fogják ismerni a nyugati országok a keleti vakcinákat a beutazásnál?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 14:08
1/8 anonim válasza:
ha nem akarják tökön rúgni magukat, akkor muszáj lesz nekik.
2/8 Fsms válasza:
A mai hír szerint a keleti vakcinával beoltottaknak nem jár automatikusan az uniós Covid-igazolvány, de a tag ország felülírhatja.
Az egészben az a pikáns, hogy ezt a Fidesz képviselők is megszavazták.
Zsebre tesznek milliárdokat, de meg saját elveik mellett sem állnak ki. Botrányos. Ezekre szavaznak, ehhez csak gratulálni tudok.
3/8 anonim válasza:
Most, hogy kiderült, hogy kínaival oltottak egy részének nincs ellenanyaga?
Szerintem nem és nem is érdekli őket. És mivel egyre jobban haladnak az oltással egyre kevesebb szükségük lesz rá.
Ugyanakkor pl Németországba mehetsz nélküle is.
5/8 anonim válasza:
Számomra lényegtelen, nincs az az isten hogy a második adagot belém tolják
6/8 anonim válasza:
Nem fogják elismerni a kínait hanem egysuerűen majd megszűnik a védettségi par even belül..de a sinopharm védettségével kapcsolatban vannak aggályok..
7/8 A kérdező kommentje:
Én a Szputnyikra gondoltam egyébként.
2021. júl. 3. 21:31
8/8 anonim válasza:
Azt talán már vizsgálat alatt van.. de a sinopharmot nem hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!