Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azeri miniszterelnök tényleg...

Azeri miniszterelnök tényleg kurd?

Figyelt kérdés

[link]

Alijev, kurd? Mert egy kurd haverom azt mondta, hogy kurd és, és izé, nekem nem jön össze. Mert Azerbajdzsán meg Törökország két ország, de egy nemzet vagy valami ilyen az a mondás, és hát a törökök nem szeretik a kurdokat, szerintük nincsenek és ha suliba jár egy kurd és elmondja, hogy ő kurd akkor ki is tilthatják a suliból, nyelvet egyáltalán nem tanulhatják, mármint a soranit vagy mit ami ott egy jellemző nyelvjárás.

Meg akkor ha kurd, minek balhézik az örményekkel? Kurdok a legnagyobb támogatóik az örményeknek meg ugyan úgy írtották az örményeket mint a kurdokat.. a törökök.. Srác nem tudta kifejteni, annyit mondott, hogy a közel-kelet az érthetetlen normális embernek aztán sírt mert el kellett onnan mennie 10 éve (Van tó mellett lakott és nem bírta a török hatóságok vegzálását) és nem kérdezgettem.

2021. jún. 9. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy voltak a felmenői közt kurdok, amit a kurdok számon tartanak, de ő meg nem igazán. Arrafelé sok a vegyes házasság, keveredés.

Amúgy a Van tó környéke eredetileg inkább örmény terület volt, ahonnan török-kurd kooperáció irtotta ki őket.

2021. jún. 9. 09:58
 2/2 A kérdező kommentje:
No! Ezt nem tudtam. Köszi.
2021. jún. 9. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!