Mit gondoltok arról, hogy Dániának elege lett a menekültekből?
Figyelt kérdés
Szerintem jogos, hogy egy ország megvédje magát, még ha a szélsőliberálisokat nem is érdekli a saját kultúrája.2021. jún. 3. 18:49
11/18 A kérdező kommentje:
#10:
Kérdés, hogy te kit érdekelsz?!
2021. jún. 3. 19:18
12/18 anonim válasza:
Még csak nem is kell dán ismerősökkel rendelkezni ahhoz, hogy tudja az ember, hogy az ilyen kijelentéseknek nagyjából semmi köze a valósághoz.
13/18 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi leszek az EU-szankciókra, gondolom most készül a Sargentini-jelentés, felfüggesztésre került a Néppárt-tagság, 7. cikkely, meg minden. :)
14/18 anonim válasza:
Dánia eleve olyan feltételekkel lett EU tag, hogy majdnem mindenben joga van különcködni. Ebben is megtehetik, és nem szólják le őket. Dánia évek óta jóval kevesebbet fogad mint a Nyugat-Europai átlag.
A Dánok, ha nem tarthatnák meg a jogukat a különcködéshez kB másnap lépnének kifele az EU-ból.
15/18 A kérdező kommentje:
#14:
Lehet, hogy nemcsak ők akarják így kezelni a problémát...
2021. jún. 3. 22:11
16/18 anonim válasza:
Azt, hogy későn kaptak észbe. Ez már csak tűzoltás, semmi több.
17/18 anonim válasza:
Nem lett elegük, a dánok elfogadóak, vannak barátaim is ott. Amikor Aalborgba voltam annyira nem láttam sok nem "pure" dánt. De ők már az 50-es évek óta ott vannak, amikor kellett a munkaerő az országba.
18/18 anonim válasza:
1 el se férnének abba a kis országba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!