Külföldön élő magyarok mennyire tartanak össze és segítik egymást? Mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 19:47
11/15 anonim válasza:
Itt felvidéken mindenki csak a másikat próbállja átbszni
12/15 anonim válasza:
Külföldön barátkozz bárkivel, csak magyarral ne. Angol közmondás, mármint angliai magyar közmondás. Komolyan! Magyar magyarnak legnagyobb farkasa!! Nem tudom a válaszolok közül hányan vannak kint... remélem mást tapasztalnak.
13/15 anonim válasza:
#10: "Miért gondolod hogy nagyobb eséllyel lesz jó kapcsolatod olyannal akivel egy nemzetiségbe tartozol??"
Nem gondolom, hogy nagyobb eséllyel lesz egy magyarral jó kapcsolatod, egyszerűen csak ad egy pluszt, ha ugyanaz a nemzetiséged. Ettől még nyilvánvalóan nem lesztek legjobb barátok olyannal, akivel egyáltalán nem jössz ki jól.
De nem akarlak én meggyőzni, nem is tudnálak. Ha neked nem számít akkor nem is kell számítania, csak leírtam, hogy én hogy látom ezt. Aztán mindenki úgy viszonyul ehhez a témához, ahogy érzi.
14/15 anonim válasza:
Én nem Angliában élek sőt nem is Európában. Szerencsére itt elég összetartó magyar közösség van. Főleg szabadidős programok
15/15 anonim válasza:
Nekem szamit, hogy bizonyos kifejezesek ugyanazt jelentik neki, mint nekem, vagy hogy tudja peldaul azt, hogy ki az a Sinkovics Imre vagy Ruttkai Eva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!