A palesztinoknak vagy az izraelieknek szurkoltok?
A felvételek önmagukért beszélnek. Egész lakótömböket bombáz le Izrael.
Szegény palesztinok kénytelenek kórházakba, iskolákba meg hasonló sűrűn lakott területekre telepiteni a rakétáikat.
Mi lenne, ha mezőgazdasági területekre, szabad mezőkre telepitenék azokat?
És mielőtt még jönne valami hazugság, VANNAK BŐVEN ilyen helyek a Gázai Övezetben. Nem lenne szükség városokba rakni őket.
Annak szurkolok, hogy nem fog mégtöbb ártatlan ember meghalni. De Izraelnek joga van megvédenie a polgárait.
"Csakhogy a palesztiok házi készítésű rakétákat lőnek amik kb egy nagyobb tüzijáták kategória. Izrael viszont a legmodernebb fegyverkkel rendelkezik..."
Pontosan emiatt ostobaság volt a Hamász részéről konfliktust kezdeményezni. Tudniuk kellett, hogy nem nyerhetnek, ahogy azt is, hogy ártatlanok fognak meghalni az esetleges izraeli válaszcsapásban. Ez nem felmeteni a Hamászt, hanem még rosszabbá teszi, pajzsként használják a civil lakosságot. A tüzijátékaiknak pedig volt halálos áldozata, értem én, hogy sokkal kevesebb mint a palesztin oldalon de az ember életeket nem számokban kell mérni.
"De még ha igaz is lenne, szerinted az a megoldás hogy lebombázod a kórházat és az iskolát?"
Minden támadás előtt 1 orával figyelmeztették a palesztinokat, egy óra alatt csak lehet evakuálni egy épületet.
"Miért nem megy be az izraeli hadsereg és szereli le a rakétákat?"
És hogy gondolod? Hogy a Hamász majd szépen be engedi őket?
"A tüzijátékaiknak pedig volt halálos áldozata, értem én, hogy sokkal kevesebb mint a palesztin oldalon de az ember életeket nem számokban kell mérni."
Tehát szerinted az hogy Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen, egyenértékű azzal hogy meghal 1-2 izraeli. Eddig csak a meggyilkolt palesztin gyerekek száma 63. Ha a válaszod igen, nem vagy különb a náciknál.
"Minden támadás előtt 1 orával figyelmeztették a palesztinokat, egy óra alatt csak lehet evakuálni egy épületet."
Honnan tudod hogy mindenki megkapja? Hogy evakuáljanak például egy kórházat? Egyáltalán hova? Ez egy kis körbekerített terület. Ha neked az magyarázat és elfogadható kórházak és iskolák bombázására hogy egy 1 órával előtte szóltak, nem vagy különb a náciknál.
"És hogy gondolod? Hogy a Hamász majd szépen be engedi őket?"
Nyilván nem, de az izraeli hadsereg az egyik legmodernebb a világon. Oldják meg. Magyarországon sem úgy kapják el a bűnözőket hogy lebombázzák az egész épületet ahol bújkál, igaz? Sehol nem tesznek így. Ebből is látszik hogy ez szándékos népirtás Izrael részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!