Kinek van igaza? Izraelnek vagy a palesztinoknak?
Én a zsidókat támogatom mindenféleképpen, mert utálom a muszlimokat.
A zsidókkal viszont semmi bajom, meg aztán milyen dolog az, rákezdeni rakétákat lődözni, netán megunja a Netanjahu és odacsap, nem lennék meglepve, megérdemelnék az arab terroristák!
Így is kaptak néhány jól irányzott bombát, de szerintem komolyabb retorzióra is számíthatnak.
Egyiknek sincs igaza. Mindkettő álláspontja érthető a maguk szemszögéből nézve.
Van egy régi történet, amikor a skorpió akar kelni a folyón, és egy békát kér meg rá. A béka ellenkezik, hiszen tart tőle megmarja. Végül a skorpió azzal győzi meg a békát, hogy akkor ő is s vízbefullad, hiszen nem tud úszni.
A folyó közepén végülis megmarja a békát. A béka azt kérdezi: Miért tetted?
- Mert ilyen a természetem.
Szerintem egyik fél sem akar békét. Mindkét fél a vérrontást szereti, ilyen a természetük. Nem élnek Istennek tetsző életet. Egyszer látném, hogy Izrael kenyeret lő Palesztínára.
7
Igen, ha leromboljak Izraelt akkor nem lesz a zsidóknak hova menekülniük. Utána már nem fogják idetelepiteni a muszlimokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!