Ha tudnátok kit támogatnátok úgy mond kinek az oldalán álltok Izrael vagy Palesztina?!
Izraelt, de csak 51%
Miért? Mert a hébert jobban beszélem, mit az arabot.
Láttam anno a YouTube csatornán egy, fiatal gyönyörű nagyorú nőt (héberül beszélt) egy majmot tanított Jézusról, hogy ellenség és Izrael nép puszulását akarja. A majom mondott valamit egy szót, arra már nem emlékszem, de a lényege az, hogy ennek következményeként a fiatal nő felszögelte a keresztre a majmot. Vicces volt (gondolom nem az) de ahogy habletyolt héberül ez a majom az fantasztikus volt. Akkor nyomoztam ki milyen nyelv ez, mert még soha sem hallottam.
Idővel megtanultam írni is, és akkor esett le, hogy gyerekként a Kinder tojás belsejében a leírás több nyelven volt és nekem az akkor nem ismert héber és arab karaktereken időzött el a szemem.
A manipuláció óriási, mert hihetetlenül szép héber lánnyal csinálták meg ezt a majmos paródiát. A sztori lényege az lenne, hogy ne akarj keresztény lenni,ha zsidó vagy, mert akkor neked is a kereszten kell végezned. A párhuzam is manipuláció, nem egy kacsa, nem egy mackó, nem egy róka, hanem egy majom=Jézus.
Egyébként Jeshua hívták a videóban.
A címe anno az volt: így tanítják a gyerekeket Izraelben...
Miért? Azért Izrael, mert külső alapján civilizáltabnak tűnnek, míg a palesztínok olyannak tűnnek, mint a bennszülöttek, még az Instagramot sem használják, ellenben tele van az insta napfényben pózoló gondtalan izraeli cicababákkal.
Szerintem sincs olyan hogy Palesztin. Arabok azok!!!
Aztán látványosan (too much) kileheli a lelkét a majom, mielőtt Jézus ismert szavait mondja, de felnevetsz, (nem vicces) mégis felnevetsz, annyira abszurd és túljátszott az egész.
"#5 te milyen álom világban élsz?"
Ahol nem szélsőségesek vannak hatalomban, hanem együttműködni képes emberek :)
10: Hülyeségeket irkálsz. Ennek semmi köze a Szovjetunióhoz meg a kommunizmushoz. Rengeteg ország ismeri el Palesztinát, mindenféle "szovjet nyomás" meg kommunista "uralom" nélkül. Ma is A legtöbb ország ma is elismeri Palesztinát. Akkor most kommunista "uralom" uralom meg "szovjet nyomás" van?
Magyarország 2000. augusztus 29-én nyitott képviseleti irodát a Palesztin Nemzeti Hatóság területén fekvő Rámalláhban. A Szovjetunió akkor már rég nem létezett. Elképesztő, hogy nincs téma Magyarországon, amely kapcsán ne kezdene el legalább egy idióta kommunistázni. Semmi köze ennek ehhez. A legtöbb ország ma is elismeri Palesztinát, mindenféle "szovjet nyomás" nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!