Tényleg nem fogják elfogadni a keleti vakcinákat nyugaton?
Nem vagyok oltásellenes se fideszes előre szolok. Kinait kaptam mivel csak az volt elérhető az én városomban és nem akartam hónapokig várni a dicső pfizerre.
Orbán azt mondta , hogy semmilyen hátrány nem fog minket érni utazáskor....erre mit ad az ég a németek már be is jelentették,hogy ott nem fogják el fogadni.
Ez a vakcina háború meddig fog tartani? Vagy majd a külügyminiszter megoldja?
"Szerintetek az oroszok vagy a kínaiak ki akarják irtani a saját katonáikat és orvosaikat?"
lehet a sajátjaikat nem, de mi nem vagyunk se oroszok se kínaiak
"És inkább beledöglik a sok tyúkeszű a vírusba"
nem vagyok oltásellenes, se vírustagadó. a nyugati vakcinák közül bármelyiket boldogan elfogadnám, de sajnos még mindig nem kerültem sorra
A turistaszezonnak hála nyárra az indiai mutáns lesz a vezető vírus variáció európában. Gyorsan ki fog derülni, hogy melyik vakcina a hatásosabb és hogy hol lesz újabb hullám.
A számok makacs dolgok.
Astrára lehet időpontot foglalni (sms nélkül), úgy se kerülnél sorra?
Ja, nem láttam a válaszodban ezt.
#7:
Melyik Nyugati országban élsz, hogy magas lóról, lenézően beszélsz ?
Bennünket 1950 óta egész életünkben orosz vakcinával oltottak, azok ismert eljárással készülnek, semmi bajunk nem lett tőle, akkor mire jó az ilyen gyerekes hangulatkeltés, hogy népirtást / megbetegítést akarnak az oroszok ?
Ezek a "nyugatos" magyarok pont azt a gyepes elvakultságot, lenéző, jól megmondó hozzáállást gyakorolják, mint amilyennek egy Oroszt képzelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!