A kanadaiak miért képezik a vicc tárgyát?
Több sorozatban is megfigyeltem már hogy ha valaki valamit nem ért vagy buta akkor megkérdezik tőle hogy "Kanadából jöttél?"
Pl a Sliders ben is amikor egy új világba csúsznak és nem értik a helyiek törvényeit Amerikában akkor mindig azzal védekeznek hogy "Sajnáljuk mi Kanadából érkeztünk"
Ez miért van? Van ennek valami valóságalapja?
Én annyit tudok az egészről hogy anno az amerikaiak Kanadát is függetleníteni akarták a britek fennhatósága alól de a kanadaiak ebből nem kértek. Viszont ez nem magyarázat nekem erre ami a filmekben sorozatokban van hogy a kanadaiak hülyének vannak beállítva.
Az Amerikaiak és a Kanadaiak nem szeretik nagyon egymást.
A kanadaiak bunkónak, butának és hangosnak tartják az Amerikaiakat, az Amerikaiak meg butának tartják a Kanadaiakat akiknek agyára ment a liberalizmus meg a környezetvédelem. Kb.
Ott szúrnak oda egymásnak, ahol tudnak.
2
Az amerikaiak nem csak a szomszédaikat nézik le, hanem mindenkit, aki nem amerikai.
3as, ja, az egész világ meg az (átlag) amerikaiakat. Xd
Úgyhogy megvagyunk.
A kanadaiak többsége az amerikaiakat, iskolázatlan, buta, kövér tuskónak tartja. Egy kanadai egyemeti professzor egyszer azt mondta egy interjúban, hogy az amerikaiakat 3 szóval le lehet írni: Ignorance, Arrogance, Obesity.
Az amerikaiak meg azt mondják, hogy a kanadaiak agyára ment a liberalizmus, meg hogy Kanadának nincs kultúrája (szerintük). De amúgy az amerikaiak kb mindenkit lenézni, aztán sokan közülük még Mexikót sem képesek megmutatni a térképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!