Elmondható a mai feminizmusról, hogy lassan korlátok közé szorítja a nőket?
Én azt szeretném, ha a kőművesek, útépítő munkások, olajfúró kutakon dolgozók, kamion sofőrök, autószerelők, elektromos-, víz-, fűtés-, csatorna-hálózat karbantartók, bányászok és veszélyes munkakört betöltők (pl. atomerőművi dolgozók, kohászok) között is bevezetnék az 50% női kvótát.
Követelem, hogy a feminista lobbi szervezetek azonnal lássanak munkához és harcoljanak a gender-balansz kiegyenlítéséért az említett szakmákban!
Majd ha ez teljesül akkor elhiszem hogy a mai feministák a valódi egyenlőségért harcolnak, addig minden minden más csak képmutatás. Volt idő, amikor még tényleg az egyenlőségért harcoltak, de ma már csak elő-jogokért és hatalomért, vagy csak bosszúért, gyűlöletből. A nagyrészük olyan férfigyűlölő, akinek még életében nem volt egyetlen egészséges kapcsolata sem az ellenkező nemmel.
Par dologban peldat vehetnenek azokrol a kulturaktol ahhol "ez a szokas". Pl azoknak meg szamit a csalad, nem egyformak a ferfiak es a nok.
..."a feminizmus a ferfiak es a nok nemi sztereotipia alapjan valo megkulonboztetese ellen kuzd".. pont ezert karos, a ferfi es a no kulonbozo, ergo nyilvan megkulonboztetjuk oket😂
Kiveve persze az amcsi/nyugati feministakat akik mindenkibol egyforma droidot akarnak csinalni
Hat en mikor felnovekedtem egyaltalan nem tartottam magam konzervativnak de amilyen iranyba megy a vilag egyre inkabb az vagyok. Ezt erik el a tultolt kretenseggel, sokan vannak igy nem csak en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!