Európa miért nem vezekel a fehér faj bűneiért?
Amerikában már belátták a liberálisabb gondolkodású emberek, hogy a fehérek kollektíven bűnösek az őseik tettei miatt amiatt amit az elmúlt századokban tettek, és mivel az ősök már nem élnek, őnekik a leszármazottaiknak kell színt vallani apáik bűneiért.
Európában azonban még a baloldali liberálisok sem látják be, hogy nem az számít, hogy valaki francia, német, vagy magyar, hanem hogy fehér és emiatt faji bűnben osztozik a gyarmatosító hollandokkal, az indiánokat írtó amerikaiakkal, vagy az apartheidot fenntartó búrokkal.
Az Oszmánok, Tatárok kiírtották a középső országrészeket, elhurcolták rabszolgának a falvak lakosságát. Mikor fognak jóvátételt fizetni? Mikor fognak bocsánatért esedezni?
Mikor fognak ezek a "nemes" mai liberálisok mondjuk jóvátételt fizetni Trianonért? Az rendben volt?
"Bocs, hihetek inkább a tudósoknak?"
Csak ha szeretnél hülye maradni.
+ oroszok végigerőszakolták Magyarországot.
Idős ismerős mesélte, náluk lefogták a férfiakat, majd végignézették velük, hogy megerőszakolják az összes női családtagot, gyereklánytól kezdve a nagymamáig.
Na es kerdezo mi van a feherek mas feherek ellen elkovetett buneivel, pld vallas vagy nemzeti hovatartozas miatt?
Te vallalod a felelosseget a "Magyarok nyilaitol ments meg Uram minket" imat okozo rablobandaert?
Ezt a nézetet nevezik progresszív rasszizmusnak.
Én fehér vagyok, és semmiféle bűnt nem követtem el más rasszok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!