Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mire fel kapott Irán(!)...

Mire fel kapott Irán(!) felvételt az ENSZ nőjogi bizottságába?

Figyelt kérdés
Miféle bohózatban élünk mi? 🤡

2021. ápr. 23. 08:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"egyáltalán nem biztos, hogy az ott élők ugyanazt gondolják a dologról."

Pedig az ottani jogvédők ugyanazt gondolják mint én.

[link]

Jótól kérdezem, tudom...

2021. ápr. 23. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Ne legyél tapló és lekezelő, mert te kérdeztél. Ha nem akarsz dumálni a dologról, vagy csakis a saját álláspontodat vagy képes elfogadni, akkor nem itt kellene erőlködnöd.

Iránban él legkevesebb 40 millió nő. Ezek az aktivisták - kb mennyien is vannak? - őket is képviselik, vagy csak azt gondolják magukról?

2021. ápr. 23. 10:04
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Van egy sokkal jobb kérdésem: Te mire fel ellenzed és tartod ezt bohozatnak???????
2021. ápr. 23. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
46%

Letámadtátok itt a kérdezőt, pedig neki van igaza.

1. Itt a politikai rovatban, a kérdések 80%-a nem kérdés, hanem kérdés formájában kifejezett vélemény-nyilvánitás (pld ay 1.es válaszoló első mondata is). Ezért tehát felesleges cikizni a kérdezőt.

2. Iránban férfi uralom van (éppen úgymint Szaud Arábiában), tehát jogos a kérdező felháborodása.

3. Az ENSZ működése hatalmi harc (ezt mindnyájan tudjuk) amelynek egy eszköze sok más mellett a különböző jogi szervezetek elismerése vagy el nem ismerése. Az iráni jogvédők elismertek az ENSZ által, tehát Irán beválasztása a nőjogi bizottságába a SAJÁT MAGA által hozott szabályok nyilt megsértése. (Ugy mint Szaudia esetében is).

2021. ápr. 23. 11:01
 15/15 anonim válasza:
100%
Sajnos igaz amit a tobbi hozzaszolo irt. Iránban ferfi uralom van ugyahogy szaud arabiaban , minap megismerkedtem egy 21 eves iráni lánnyal interneten . Kiderült nem mindenki fanatikus muszlim es hogy ot es a csaladjat es a baratait se erdekli az egesz muszlim bizeria , a ramadant se tartjak . De utcan felkell vennie a kendőt ( hidzsáb) mert megbuntetnek vagy bortonbezarnak rosszabb esetben kivegzes . Szoktak titokban bulizgatni , cigiznek es hihetetlen de isznak alkoholt is amit persze hivatalosan nem lehet ott kapni. A palizast nem kerdeztem meg de szerintem az is van . Minel jobban elakarjak oket nyomni a szabadsagtol annal jobban azok akarnak lenni
2021. ápr. 25. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!