Vladimir Putin szerintetek boldog ember lehet?
5: abból, amit elért, nem sokat élvezhet, mert egy ekkora ország irányítása folyamatos munka reggeltől estig
Pl. el tudom képzelni, hogy szívesen elvonulna már néhány hónapra valahova, ahol pihenhet, és nem a munkával kell egész nap foglalkoznia, de nem teheti meg
Az ilyen gazdag és befolyásos emberek általában nem boldogok a szó szoros értelmében, azaz nekik nem az a boldogság, mint nekem vagy neked, egyszerű embereknek. Neked boldogság, hogy a családoddal vagy, jön a hétvége, lazulhatsz mit tudom én még mi.
De neki? Vagy akár egy Orbán Viktornak? Soros Györgynek? Jeff Bezosnak? Folyamatosan kereszttűzben, célkeresztben vannak, minden lépésükről tudni akar több ezer/millió ember, ugyanennyi akar ártani nekik, nem mehet el nyaralni ahova akar, mindenhol ezernyi testőr kell, hogy vigyázzon rájuk, nincs lazítás, nincs hétvége, ha találkozni kell valakivel üzleti/politikai tárgyalásra, akkor nincs ilyen, hogy de hát vasárnap reggel 7 óra van...
Szó ami szó, a világ összes pénzéért sem lennék Putyin, Soros, de akár Orbán helyében sem. Sokkal jobb nekem kis szürke egérként, pár baráttal, élményekkel amiket kiélvezhetek, körbevéve olyan emberekkel magam akik szeretnek, nem kell megfelelnem több millió embernek, nem kell döntenem milliók sorsáról, vagy éppen dollár milliárdok sorsáról, nem kell folyamatos félelemben élnem, hogy mikor fognak megölni egy utamon, vagy elrabolni és váltságdíjat követelni.
Nem.
Nem is lennék az ő helyében, sajnos szegénnyel vannak gondok, de jobbulást kívánok neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!