Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Cseheknek még van tartása?...

Cseheknek még van tartása? Miért engedik?

Figyelt kérdés

[link]

Büszke vagyok a csehekre, mindig is bírtam őket, most nagyot nőttek a szemembe.

De ott van, hogy : hogy lehet? Nem félnek?

Ja, Te letérdelnél ? Szavazz!!!

2021. ápr. 19. 00:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, térdelnék
Nem, nem térdelek
Csak akkor ha a karrierembe kerülne
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Ha tót vagy akkor költözz a kis tót barátaihoz,ne itt provokálj te csehtót.
2021. ápr. 19. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én sosem tartottam rabszolgát, nincs miért letérdelnem. Valószínűleg a cseh focisták sem tartottak.
2021. ápr. 19. 08:11
 3/8 hájaaa ***** válasza:
0%
Gondolom mikor erdélyben vernék az erdélyeket akkor sem térdelnél ugye? És mikor egy másik nemzet ezt szóvá tenné h ti mit térdelgettek, tőrödjetek a saját dolgotokkal, akkor meg ti lennétek a legjobban felháborodva. Kettősmérce, a jobboldal legnagyobb álszentsége
2021. ápr. 19. 08:21
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 tudom, hogy viccelsz, de azért leírom :) :

Amiért most térdelgetnek annak van komoly következménye. Amiért Szlovákiában megvertek magyarul beszélő nőt annak biztos volt nemzetközi vízhangja, a erdélyieket is ha verik megjelennek a hastag-ek egyből.

Egyébként "miért térdeljek ha erdélyieket vernének? Tudod, az erdélyiek meg amúgy a "külhoni" magyarok nem számítanak mert fideszre szavaznak és aki vélhetően arra szavaz az megérdemli, hogy román soviniszták gyepálják. "Megjegyzem van román haverom, tehát román román, nem erdélyi és elítéli az ilyen aur meg egyéb szélsőségeket. :))) románok, már akik nem bozgoroznak, tehát bejártak töri órára azok jó arcok.

Nade, tényleg, én nem terdelnék le olyan helyen ahol és akiknek semmi köze hozzá. :)

2021. ápr. 19. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"hogy lehet?"

Gerinccel, belső tartással.

2021. ápr. 19. 09:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul vagy ettől az egész térdelés dologtól, de közben hányhatnékom van a szurkolók és játékosok rasszizmusától is és valamit igenis kezdeni kell ezzel.
2021. ápr. 19. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem térdelnék, kivéve ha leszophatnám őket, akkor szívesen térdelek. Viszont a rasszista szurkolók is bohócot csinálnak magukból, főleg amikor majmozzák a fekete játékosokat. Minden rasszú ember egy majom, egészen pontosan óvilági majom, egy emberszabású. Amikor pedig majmoznak, akkor pont egy tipikus majomszokást elevenítenek fel, így sokkal inkább tűnik majomnak az, aki csúfolódik, legalábbis annak, aki már látott életében pl. csimpánzokat. Szóval komikus.
2021. ápr. 19. 11:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindet #1 Geronazzo Mária módon? :D jól van, egészségedre. Remélem összejön.

Nade. Focihoz hozzá tartozik ez, ha kiveszed belőle megölöd az egészet, ott a Lazio.. eleven példa. Sosem lesz többségben a genderfluid szurkoló, dolgozó emberek akik szurkolnak, én sem járok meccsre, engem zavar az anyázás meg a "faxom bele".

2021. ápr. 19. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!