Cseheknek még van tartása? Miért engedik?
Büszke vagyok a csehekre, mindig is bírtam őket, most nagyot nőttek a szemembe.
De ott van, hogy : hogy lehet? Nem félnek?
Ja, Te letérdelnél ? Szavazz!!!
#3 tudom, hogy viccelsz, de azért leírom :) :
Amiért most térdelgetnek annak van komoly következménye. Amiért Szlovákiában megvertek magyarul beszélő nőt annak biztos volt nemzetközi vízhangja, a erdélyieket is ha verik megjelennek a hastag-ek egyből.
Egyébként "miért térdeljek ha erdélyieket vernének? Tudod, az erdélyiek meg amúgy a "külhoni" magyarok nem számítanak mert fideszre szavaznak és aki vélhetően arra szavaz az megérdemli, hogy román soviniszták gyepálják. "Megjegyzem van román haverom, tehát román román, nem erdélyi és elítéli az ilyen aur meg egyéb szélsőségeket. :))) románok, már akik nem bozgoroznak, tehát bejártak töri órára azok jó arcok.
Nade, tényleg, én nem terdelnék le olyan helyen ahol és akiknek semmi köze hozzá. :)
"hogy lehet?"
Gerinccel, belső tartással.
Mindet #1 Geronazzo Mária módon? :D jól van, egészségedre. Remélem összejön.
Nade. Focihoz hozzá tartozik ez, ha kiveszed belőle megölöd az egészet, ott a Lazio.. eleven példa. Sosem lesz többségben a genderfluid szurkoló, dolgozó emberek akik szurkolnak, én sem járok meccsre, engem zavar az anyázás meg a "faxom bele".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!