Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezeket a covid oltásokat...

Ezeket a covid oltásokat kifejezetten a túlnépesedés csökkentésére fejlesztették ki?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 11:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
16%
#20 Na ez az egyetlen lehetőség, ami teljesen ki van zárva.
2021. ápr. 14. 17:02
 22/41 anonim ***** válasza:
67%

21

Mondotta Prof.Gipsz Jakab, fotel virológus, epidemológus, molekuláris biológus, belgyógyász és immonológus, jogász, a teljesség igénye nélkül.

2021. ápr. 14. 18:12
 23/41 anonim ***** válasza:
25%
Így van a túlnépesedés problémáját megoldandó.
2021. dec. 31. 14:29
 24/41 anonim ***** válasza:
67%
#11 sajnos nem 1000 évig tart, ne reménykedj. Hamarabb lezajlik mint gondolnád. Most bepuhítanak hogy mindenki nyugodtan oltasson, majd mikor már kezesbárányként rohan mindenki oltásért belecsempészik a megfelelő anyagot és majd csak annyit mondanak, egy új legyőzhetetlen variáns tizedeli az embereket. Az az igazság én csak azt az oltottat sajnálom akit a munkahelye rákötelezett. Pl. tanár, vendéglátós, orvos, a többieket nem..
2021. dec. 31. 14:51
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
A fő probléma afrikában van, de ha csak őket oltanák le egyből kiderülne a szándék. Úgyhogy megszívtuk, mindnyájunkat csomóraoltanak. Ausztriában már kötelező februar 1.-től. A büntetés 600 euro lesz oltásonként, mármint aki nem hagyja magát leoltani. Ausztria után szépen sorban minden országban kötelezővé teszik, köteleznek arra hogy belédszúrják az anyagot, de előtte alá kell írnod egy papírt hogy tudatában vagy a lehetséges mellékhatásoknak köztük a halálnak (nem vicc), és tudomásul veszed hogy sem az oltásgyártó cég, sem a kormány amelyik kötelez, semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal a melékhatásokra és mellékhatásokért.
2021. dec. 31. 15:11
 26/41 anonim ***** válasza:
21%
25. Már akivel ezt meg tudják csinálni.
2021. dec. 31. 15:15
 27/41 anonim ***** válasza:
35%

Hogy mennyire tudják mindenkivel megtenni vagy nem mindenkivel, arra most jó példa lesz Ausztria ahol már eleve erősen demonstráltak, még mielőtt kötelező lett. Most februar 1.-től kötelező náluk. Már amikor bejelentették is a kötelező oltást több mint 20 ezren vonultak Bécs utcáin nem épp jókedvüknek adtak hangot. Kíváncsi leszek, a fórumokon az oltópontok lerombolását pedzegetik, mondván megsértették az elsőszámú alaptörvényt, ami után minden más törvény csak utána következhet: "Minden ember szabad" joga van szabadon dönteni a saját sorsa felett.

Az osztrák újságok szerint 3600 euroig terjedő büntetésre számíthat az oltástokat elmulasztó "szabad" ember. (Döntse el mindenki maga hogy szabad-e vagy szolga)

2022. jan. 4. 12:24
 28/41 anonim ***** válasza:
67%
Mindenesetre egyenlőre nem megyek vissza melózni, a főnököm vár, de megmondtam neki, kivárom az osztrákok reakcióját, mert igenis van tökük.
2022. jan. 4. 14:18
 29/41 anonim ***** válasza:
24%
Ha neked abban mérik a szabadságod, hogy járvány idején kötelező egy oltás, vagy nem, akkor te nem vagy egy civilizált társadalomba való. Te egy egyéniskedő, önző, ráadásul buta ember vagy. Mikor akarsz vonulni azért, mert jogosítvány nélkül ne szabad vezetni, te szánalmas csőcselék
2022. jan. 4. 15:10
 30/41 anonim ***** válasza:
91%
29. Én nem az előző válaszolók közül vagyok, és erre azt tudom mondani,hogyha én önszántamból kivonulok ebből a hű de jó társadalomból csak azért ,hogy békén hagyjanak ezzel a xarral,akkor mi a garancia arra,hogy békén is hagynak? Mert itt már senki nem beszél a természetes nyájimmunitásról,csak erről a retkes oltásról.
2022. jan. 4. 18:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!