Emberek, akik az amerikai elnökválasztáskor Bident "támogatták", mi most a véleményetek róla? Az első 3 hónap mennyire igazolta ellenfele feletti képességeit?
Elkezdte visszaépíteni az USA hagyományos szövetségesi rendszerét és nemzetközi szerepvállalását az elődje bezárkózás politikája helyett.
Persze ez járhat konfliktusokkal akár háborúval is a jövőben, de ha az USA nincs a porondon, akkor Kína nagyon szívesen átveszi a szerepét, csak abban nem lesz semmi köszönet.
A legnagyobb ellenzői is csak annyit tudnak felhozni ellene, hogy egyszer elesett a lépcsőn és lányos zavarában megpróbált felpattanni, amitől csak esett egy még nagyobbat.
Hogy milyen elnök lesz, azt majd meglátjuk. Szerintem semmi világmegváltót nem fog tenni, de az ellenkezőjét sem.
Én megmondom mi bajom Bidennel, és miért volt szimpi Trump.
Biden egy számomra rendkívül irritáló csoport, az SJW-k oldalán áll. Én gyűlölöm ezeket a LMBTQ-jogi, feminista, BLM, antifa irányzatokat, és Biden pártolja ezeket. Undorítónak tartom, hogy egy transznemű beteg embert választott egészségügyi miniszterhelyettesnek, ilyen pozícióba szerintem elvárás kellene, hogy legyen a normális megjelenés, nem tetszik, hogy az abnormalitást díjazza.
Trump meg pont szálka volt ezek az elmebeteg libsiknek a szemében, egy anti-PC miniszterlenök, aki leszarja, hogy te nő vagy, ha egyenjogúságot akarsz megkapod, és kimeri mondani, hogy a töke tele van az illegális bevándorlókkal, és röhög rajtad, ha ezen betriggerelődsz, és kirekesztőnek bélyegzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!