Bukarestben vagy Budapesten van több cigány?
Figyelt kérdés
Mennyi lehet a roma kisebbség aránya ezekben a városokban?
Bukarestben már rég jártam és inkább központi részeken, Budapestet meg ismerem és látom, hogy napról napra nő a számuk.
2021. márc. 28. 10:50
2/7 anonim válasza:
Én 10 évet laktam Bukarestben, és az volt a benyomásom, hogy a lakosság kb., 20-25% százaléka cigány.
A fehér románok legtöbbje is cigányként viselkedik (tahó, manelet hallgat stb).
3/7 anonim válasza:
1ertelmuen Bukarestben. Ez nem is kerdes
4/7 A kérdező kommentje:
Azért Budapesten sincs hiány belőlük.
A második válaszoló statisztikája alapján Bukarestben 20-25%, Budapesten meg én mondanék lassan 10-et.
2021. ápr. 1. 21:27
6/7 anonim válasza:
Egyértelműen Bukarestben. Csak egy dologból van ott több, mint cigányból: kóbor kutyából.
7/7 anonim válasza:
Én Bukarestben éltem 8 évig, roma (!!) vagyok. Bukarestben többen vagyunk, bár csak pár hónapja élek Budapesten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!