Megölték Tanzánia elnökét?
Figyelt kérdés
John Magufuli nem hagyta magát megvenni, és a népét koronavírus elleni oltással szurkálni. Így meg kellett halnia...2021. márc. 20. 09:39
A kérdező szavazást indított:
megölték
természetes halált halt
32 szavazat
1/18 anonim válasza:
Benne van a pakliban, hogy megölték. A hivatalos verzió "túl szép, hogy igaz legyen".
2/18 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam. A fehér orosz meg hirtelen diktátor lett....
3/18 anonim válasza:
Ezt innen nem tudjuk megmondani sajnos, de elég érdekes a történet az biztos.
4/18 A kérdező kommentje:
61 éves volt az ember, megkérdőjelezte a PCR tesztek megbízhatóságát is. Kísérletezni kezdett, és rájött, hogy a tesztek akár gyümölcsöknél is mutatnak pozitív eredményt. Állítólag a szívbetegségébe halt bele.
Úgy hallottam volt már egy-két hasonló eset, ahol a rendszerrel szembemenő emberek haltak meg kérdéses balesetekben.
2021. márc. 20. 10:21
5/18 anonim válasza:
Igen, van ennek is elég nagy valószínűdége.
Felkészül, Lukasenka és Bolsonaro? Bár ők ketten talán jobban védik magukat. Őket nehezebb megölni. Lukasenka ráadásul az oroszok végtelen támogatását élvezi.
6/18 anonim válasza:
Gargajev, Mullis is biztos természetes halált halt...
7/18 A kérdező kommentje:
Vagyis szisztematikusan kiiktatják azokat, akik kételkedni merészelnek a rendszer helyességében,
ez rettenetes.
És ne gondoljon az ember összeesküvésre...
2021. márc. 20. 17:11
9/18 anonim válasza:
Egyébként éppenséggel Covid-ban halt meg, milyen ironikus...
10/18 anonim válasza:
#9 Legalábbis ezt hazudja róla az ellenzéke, persze a pánikkeltő európai média tényként kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!