Szerintetek létrejöhet a jövőben az Európai Egyesült Államok? Milyennek képzelitek el?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 18:17
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám, liberális vezetéssel
Támogatnám, de csak valamivel konzervatívabb vezetéssel, nagyobb tagállami önállósággal
Lehetséges jövőkép, de annyira nem foglalkoztat
Lehetetlennek tartom, de támogatnám
Maradjon meg Európai Úniónak
Szar ötlet, az Únió is szét fog hullani
33 szavazat
1/23 A kérdező kommentje:
Én a másodikat támogatnám.
2021. márc. 19. 18:17
2/23 anonim válasza:
Lehetetlennek tartom és nem is támogatom.
3/23 anonim válasza:
Nem!
USA=nem egyenlő a balkán bocs európai unióval
4/23 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne. Én mindig arra vágytam, hogy egy nagy szövetségi állam legyen Európa. Nagy közös hadsereggel, erős gazdasággal.
2021. márc. 19. 18:27
5/23 A kérdező kommentje:
Szerintem idővel egyesül az egész világ. Pár évszázad kell már csak, és a jólét és technológiai fejlődés miatt le lesz győzve az emberiség minden problémája, fére lesznek téve az ellentétek az államok között.
2021. márc. 19. 18:31
6/23 anonim válasza:
Gyakorlatilag a Szovjetunió lenne más néven.
7/23 A kérdező kommentje:
Nem egészen, a tagállamoknak sokkal nagyobb önállósága lenne. De egy szovjet vagy jugoszláv mintájú államszövetséget is szívesen látnék. Persze nem diktatúrával és tervgazdálkodással.
2021. márc. 19. 18:32
9/23 A kérdező kommentje:
Csakis! Orbán Viktor a királyunk! Mátyás kirájunk réjnkakarnációja.
2021. márc. 19. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!