Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor indulnak meg a kártéríté...

Mikor indulnak meg a kártérítési perek a koronavírus kiszabadítása miatt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki ellen? :)
2021. márc. 19. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Mi ellen?:)
2021. márc. 19. 12:01
 3/12 anonim válasza:
A koronavírusról a rohadt csúf kicsi ferde szemű sárgák tehetnek.
2021. márc. 19. 12:04
 4/12 anonim válasza:
Amúgy én csak azt sajnálom, hogy nincsen zombi vírus, mert akkor lenne a kevés életben maradott embernek fegyvere és lehetne irtani a zombivá változott embertársainkat, mint a Call of duty-ban, mikor jönnek a náci zombik.
2021. márc. 19. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:

4:

Azért a valóságba nem így működne. Még amerikába lenne fegyvered, de itthon nem jutnál hozzá.

Másrést egy zombivírust legyőzni sokkal egyszerűbb lenne, hiszen hadseregek vannak országonként, egyszerűen nem lenne esélyük a zombiknak.

A zombis filmek is nettó hülyeségek, mert képtelesnég, hogy a hadsereg csak úgy eltűnjön.

A zombik ellen bőven elég egyetlen egy tank is. Áthajtanak rajta és ennyi volt.

Nem is értem, hogy a TWD-ben miért nem keresnek egy katonai támaszpontot, beülnek a tankba és akárhová mehetnének - ja azért, mert úgy nem lenne izgalmas a sorozat. :)

2021. márc. 19. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:

5os ezt azert gondold at.

Teszem azt, igy terjedne mint ez a virus.

2 hetig nem is tudna a fertozott, kozben fertozne.

2021. márc. 19. 12:14
 7/12 anonim válasza:
5-ös most szomorú vagyok. Én szeretnék zombikat ölni, úgy, hogy, ha zombi vírus lesz én kimegyek amerikába és harcolni fogok. Én a kínaiakat is legépágyúztam volna abban a tartományban, ahonnan elindult a vírus, oszt akkor nem lenne Magyarországon koronavírus. Rohadt kínaiak nem fékezték meg a vírus terjedését Kínában.
2021. márc. 19. 12:14
 8/12 anonim válasza:
itt a faluban ahol élek nekem az egyik öregasszony egyszer azt mondta, hogy azt is agyon kellett volna lőni, aki behozta a vírust Magyarországra. Én ezzel egyetértek. Meg amúgy is egész életemben szerettem volna embereket ölni, szóval én egy amerikai gyártmányú Gatling gépágyúval megszórnám a koronavírusos embereket.
2021. márc. 19. 12:20
 9/12 anonim válasza:
Meg én azt is sajnálom, hogy nem lehet a halottakat feltámasztani, mint Imhotep-et a Brandon fraser-es The Mummy című filmben. Mondjuk teszem azt feltámasztanék valakit, aki csapás lenne a világra és utána meg kinyírnám. xd Csak sajnos múmiák meg zombik nem üldöznek bennünket a valóságban.
2021. márc. 19. 12:27
 10/12 anonim válasza:
A Brickleberry című sorozatban meg felrobban az egyik részben az amerikai hadsereg b.u.z.i bombája és minden hetero b.u.z.i lesz, a melegek meg hetero-k lesznek tőle. A valóságban is izgalmas lenne, ha felrobbanna egy b.u.z.i bomba és mondjuk egész Budapesten mindenki meleg lenne xd
2021. márc. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!