Mi a véleményetek arról hogy Biden vállalhatatlan módon szidalmazta Putyint,és ennek akár atomháború is lehet a vége?
Figyelt kérdés
Biden Jóska bácsi bizonyította azt amit az értelmes emberek eddig is tudtak.
Ugyanis Biden ocsmány módon szidalmazta Putyin,mintha egy kocsmai proli volna,ennek pedig nagy hatása lehet.
Konkrétan megindulhat harmadik világháborút.
Köszönjük Joseph Robinette Biden, Jr. Elnök Úr hogy kiírtod a földet,de legalább nincsenek náczik meg TRUMP!
2021. márc. 18. 04:54
11/16 anonim válasza:
Mind az orosz, mind az amerikai vezető politikusokra rá lehet mondani, hogy gyilkosok, pld Biden erőteljesen támogatta Obama háborúit.
De a lényeg az, hogy ez a politikai analfabéta újra ránk zúditotta a hidegháborút. Csak remélni lehet, hogy nem lesz belőle melegháború.
12/16 anonim válasza:
Előző vagyok, javitok.
Trump nem háborúzott.
13/16 anonim válasza:
Én már többször leírtam, hogy Biden egy szenilis, beteg ember... nagyon nem jó, hogy ő lett az USA elnöke.
14/16 anonim válasza:
13) trump volt a másik lehetőség,ők ketten maradtak a végére.hogyan juthat el idáig amerika hogy két alkalmatlan öregúr marad akik közül választani lehet?
15/16 anonim válasza:
# 14 Reagannek volt egy meglátása az akkori fiatal generációról hogy ha felnőnek milyen embereket fognak megszavazni. Úgy tűnik igaza volt
16/16 anonim válasza:
B egy kirótt feladatot hajtott végre: előbb szívatta P-t, hogy az ideges legyen, majd mézesmadzaggal jött, hogy megenyhítse és magához édesgesse. A célja a medve elkülönítése a sárkánytól. Oszd meg és uralkodj. P nem h.e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!