Orbán csak a cseh miniszterelnökkel ment Izraelbe. A lengyelek már nem is a barátaink mert nem fogadják el az orosz és a kínai oltást ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 17:54
1/7 anonim válasza:
A lengyelek mindig is csak a miniszterelnöki beszédek idejére kellettek bérstatisztának.
2/7 anonim válasza:
Kérdező, egyre kínosabb ez az erőlködés. Tényleg csak ennyire futja? :)
3/7 A kérdező kommentje:
"egyre kínosabb ez az erőlködés"
Nekem is ez a véleményem, csak orbánról.
2021. márc. 14. 18:22
4/7 anonim válasza:
Oké, akkor nem bántalak, hanem érvelek. A lengyelekkel köztudottan jóban vagyunk. Az EU-s vétó ezt még inkább megerősítette. Még az sem okoz köztünk feszültséget, hogy mi az oroszokkal is jó kapcsolatot ápolunk, míg a lengyelek kevésbé. Viszont az EU-s vétó kapcsán gyakran elhangzott, hogy a V4-ek közül csak a lengyelek álltak ki mellettünk, a csehek pl. nem foglaltak nyíltan állást. Nos, most viszont épp a cseh miniszterelnökkel ment Orbán Izraelbe. Az az Orbán, akit rendszeresen lenáciznak és leantiszemitáznak az ellenfelei. A zsidó állam miniszterelnöke pedig tárt karokkal fogadja. Hogy mik vannak... :)
5/7 anonim válasza:
Attól még "haverok maradtak" a lengyelek.
Azt hiszem most lebőgtél!
6/7 anonim válasza:
A Lengyel - Izraeli kapcsolat terhelt. Azért.
Nekünk nem sok közünk van ehhez.
7/7 anonim válasza:
Ebből annyit értek, hogy O1G, de hogy jön ez egy izraeli útból?
Annyi derült ki a tárgyalásokról, hogy Magyarország épít ott egy gyógyszergyárat, a saját fejlesztésű vakcina gyártására.
Több témáról nem halottam, de biztosan volt.
Hogy a cseh mit csinált arról még ennyit se tudok.
De hálás volnék, ha megosztanád a tudásodat!
Én nem látom a V4 végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!