Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valaki el tudná magyarázni mi...

Valaki el tudná magyarázni mi folyik pontosan a koronavírus hátterében? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nem nagyon követem a híreket, de nekem is világos, hogy az egész vírushelyzetre hivatkozó korlátozások a politikáról, nem pedig az emberek egészségéről szólnak. Ebbe szerintem nem kell túl mélyen belegondolni, pl miért katonák sorakoznak a kórházak előtt, miért nem súlyos betegek hogy bejussanak. Vagy ha olyan súlyos a Covid miért nem jelentkezik mindenki önként oltásért. Nyilván már 1 példa után a sokból tisztán látszik hogy nem súlyos a helyzet. Akkor miért szólnak a hírek már arról is hogy lesz oltási igazolvány, anélkül nem mozoghatsz akármerre? Azt tudom hogy a gyógyszeripar nagy biznisz, megéri nem szükségszerű terméket előállítani. A kormányok részéről logikus lépés hogy a vírus miatt nem működtethető cégeket később olcsóbban meg tudják vásárolni. De mikről szól még ez az egész őrület? Nem csak nálunk, hanem rengeteg országban vannak intézkedések, tehát valaki a háttérből kell irányítson. Nekem ez az egész nagyon fokozatosnak, megtervezettnek tűnik, nem jelenthetik be egyik napról a másikra hogy innentől oltási igazolvány lesz, mert tüntetések lennének egyből, hanem szépen fokozatosan a médián keresztül hangolják rá az embereket ennek bekövetkeztére, így nagyobb eséllyel fogják azt elfogadni (kicsit hasonlít annak idején a zsidók jogainak megfosztására). Tehát ha van, mik lehetnek az egész covid meg oltás által elérhető jövőbeli célok? Pl a robotok elterjedése miatt így szoktatják rá az embereket, hogy nem alap dolog hogy legyen munkád? Kíváncsian várom a válaszokat.

2021. márc. 10. 15:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%
Földönkívüliek terjesztették el a vírust. A cél az hogy betörjenek minket és uralmuk alá hajtsák a földet. A vakcinával pedig átírják a dnsünket. Én már régen megmondtam. Itt is van. Az új világban az zöld lényeket fogjuk kiszolgálni.🙂
2021. márc. 10. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:
32%

Számomra több tény is alátámasztotta hogy ez a vírus nem természetes eredetű, már ha csak azt kell említeni hogy vakcinát csak az a cég kezdhet el gyártani, amelyik rendelkezik szabadalommal a vírusra, amit 2018-ban már elő is készítettek.

Itt alapvetően szerintem inkább geopolitikai befolyása volt a vírusnak, Kína-USA közti kereskedelmi verseny, illetve akik felelősek érte emberiség elleni bűntettet hajtottak végre. Másrészt 2019 év elején megjelent egy hasonló járványról szóló tudományos értekezés, amiben arra jutottak hogy megközelítőleg 65 millió halálesettel kell számolni, ami meglepő hogy pont 65 millió fertőzöttnél jelent meg a vakcina bejelentése.

Szkeptikus vagyok minden összeesküvés elmélettel kapcsolatban, viszont arra vonatkozóan hogy a Covid-19 vírusa mesterségesen lett előállítva túl sok észérv szól mellette. Továbbá Wuhan-ban van azon 4 víruskutató központ, amelyben 2019-ben a koronavírus törzsével kapcsolatosan végeztek kutatásokat. Gyakorlatilag 9km-re attól a piactól ahonnan eredetileg kiindult a járvány (Illetve nem hiába intézkedett Kína egyből a katonaság bevezénylésével).

Lehet véletlenül szabadult ki, lehet direkt, de megvagyok róla győződve hogy mesterségesen előállított vírusról van szó.

A kérdésre válaszolva pedig azt gondolom hogy a vírus által kialakított helyzetet próbálják kihasználni egyes vállalatok, illetve manapság már egyes tudományágakban paradigmaváltásról beszélnek. Abban egyetértek hogy az emberek láthatóan többet időt töltenek számítógépen tanulva, dolgozva mint azelőtt, másrészt a kriptovaluták megerősödéséhez is hozzásegített a vírus. Politikailag pedig mondhatni radikális intézkedéseket kellett bevezetni amelynek hatására az emberek ezt a demokrácia megsértésének titulálják.

2021. márc. 10. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

"rendelkezik szabadalommal a vírusra" látom te még azt sem érted, amit írsz, akkor hogyan érthetnéd azt, amit olvasol.

Meséld már el milyen cég rendelkezik szabadalommal _bármilyen_ vírusra? Hol lehet szabadalommal védetni egy vírust?

És akkor még leírod, hogy "Szkeptikus vagyok minden összeesküvés elmélettel kapcsolatban"... Jajj... ez a két mondat elég is a hosszú szövegedből.

2021. márc. 10. 19:45
 14/19 anonim ***** válasza:
13%
2021. márc. 10. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Biznisz.
2021. márc. 12. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ezt már az első mondat után nem olvasom tovább
2021. márc. 13. 01:46
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

Nem a covid van levédve 2018óta.

Ezernyi koronavírus van, csomót fejlesztett már az emberiség is.

2021. márc. 13. 01:50
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Tehát nem követed a híreket, de mégis azt állítod, hogy mindent tudsz, sőt, tényként kezeled a meglátásod... Te se vagy semmi
2021. márc. 13. 01:51
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy azt nem értem minek hazudik a kérdező :)))
2021. márc. 13. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!