Mitől lett ilyen kritikus a helyzet Csehországban?
Ide is jönnek a szigorítások.
A forgatókönyv szerint addig kell szigorítani amig a többség el nem fogadja a vakcina kis könyvet és új rendszerért nem könyörög amiveé visszatérhetnek vmennyire szabadabb élethez.
Gyerek van még aki bekajálja ezeket a meséket.
Influenza szezon van, kicsit erősebb lehet mint máskor.
Ráhúzták a vizes lepedőt erre, a birka meg megkajálja.
Amíg elérhetőek voltak az eu országainak a statisztikái addig néztem hogy a mostani adatok meg amik régebben voltak kb hasonló szinten mozognak.
Csak most kiemelnek minden adatot.
Itt németben volt kettő újságíró aki írt erről hivatalosan az egyik nagyobb újságban, pár napra rá kirúgták őket, cikkeket már törölték.
Németben eddig két olyan év volt, amikor a halálozási adatok meghaladták a mostanit is, pedig akkor nem volt állítólagos covid mese.
Csak durva influenza szezon.
Sokan járnak tesztelni itt, de már kezdenek rájönni az emberek hogy minek.
Sok családban van pozitív, ami sokszor csak fals pozitív, két hét otthon karanténban és érdekes aki negatív volt az elején, csak a család miatt, ő is karanténba került, a végén is szintén negatív lett.
Milyen érdekes ugye????
Két hét összezárás után.
Akinek pozitív volt a tesztje és ismertem őket, semmit nem éreztek, nem is tudták miért kell otthon maradni.
Sajnos dolgozik ismerős az egészségügyben is,ott amilyen csúsztatások vannak, el se hinnétek, nem férne bele az M1 esti híradójába, annyit mondok.
Sok nyugdíjast beijesztik, azok mennek majd oltani itt is.
Gondolom magyarban is ugyanez lehet a helyzet.
A Brit/afrikai mutánsokkal magyarázzák azt, hogy egyes országokban a korlátozások ellenére is egyre jobban terjed a vírus. Valószínűleg nálunk is kis idő múlva annyira "kritikus" lesz a helyzet, mint Csehországban.
Ha az oltás elér odáig, hogy minden idős/krónikus beteg megkapja az oltást (még azok is, akik esetleg visszautasították azt a vakcinát, ami jutott volna rájuk, mert Pfizert akartak), akkor már sok relevanciája nem lesz a korlátozásoknak...
Ilyen a globalizáció, egyszer ez aztán az az ország bukik.
A szlovákok kicsit szarabbul állnak most éppen, egy hónapja még Portugália esett el, tavaly Olaszország és New York.
Engem verték már meg hárman, hiába fordultam bármelyik felé, valamerről mindig jött egy ütés.
Így van most az egész emberiség.
Vagy a fertőzöttség fel vagy az oltással lehet elvenni a teret a vírusok elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!