Ki lesz 2024-ben a repulikánusok elnökjelöltje?
Florida kormányzója
Trump megint
Niki Halley?
"Tanulmányozd hogy a demokraták hányszor mondták ezt a mondatot:
Fight for hell!
És hányszor mondta Trump."
Ez az a típusú extrém-extrém-extrém-extrém specifikus érvelés, ami csak annál működik, aki már meg van győzve. Aki már meg van győzve, hogy Trump egy emberi isten, és minden amit csinál feddhetetlen és tökéletes, annak kiváló indok. Aki nincs meggyőződve erről, annak viszont teljesen üres érv.
Csak úgy mondom, nagyobb eséllyel fér át egy teve a tű fokán, mint hogy egy nem-Trump-fanatikust meggyőzzön az, hogy egy specifikus kifejezést ki hányszor mondott ki. Tudom, hogy ez téged a legeslegkisebb mértékben sem érdekel, csak gondoltam megosztom veled ezt a tényt.
Megcáfolni nem tudsz csak ezzel indoklod: Trump hívő vagyok.
Megjegyzem híres amerikai jogászok nyilatkoztak ez ügyben.
Mikor a BLM tüntetett Amerikában Harris mondta, hogy harcoljatok menjetek ki minél többen.
Te Biden hívő 🙂😁😁
Ted Cruz-nak lett volna esélye egészen a múlt heti fiaskójáig (nem véletlenül szálltak rá egy ideje a demokraták).
A mostani kormányzók között érdemes keresgélni: Dél-Dakota és Florida viszonylag jól kezelte a múlt évet így nem lepődnék meg ha Kristi Noem vagy Ron DeSantis indulna.
"Reméljük Kamala Harris ellen is elindítják az impeachmentet"
Biden ellen már elindult, csak hallani nem lehet róla a hűdeobjektívfüggetlen médiában:
16
"Biden ellen már elindult"
Ez 100%, hogy kamu! Szerinted ha igaz lenne, már nem lenne vele tele itthon a fideszes média?
19
Republikánusok nem védték le a Trump szerelmedet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!