Miért hagyja Németország, hogy a húsiparban kihasználják az embereket?
Figyelt kérdés
Itt hol van a nagy jogsegély, vagy a jogok, amikor bevándorlók pár éve elárasztották Németországot egyből, Németország volt a legnagyobb emberjogi harcos, miközben a német húsiparban dolgozókra nagy ívben tesz, hol vannak a munkavételmisek, hol van az állam aki betartatná a munkatörvénykönyvét?
A hentesekért jogaiért munkakörülményeikért ,miért nem harcol úgy az állam ,mint a migránsok jogaiért?
2021. febr. 24. 10:13
1/12 anonim válasza:
Mert a németek nem vállalják be, valakinek meg meg kell csinálnia a munkát. Borzasztó állapotok! Remélem, pokolra jut az összes rabszolgatartó, aki mások elnyomása és kizsákmányolása, megnyomorítása árán gazdagodott meg!!
2/12 anonim válasza:
Lehetne ezt emberbarátibban csinálni, miért nem elég a harácsolóknak a fele haszon, de cserébe egészségesebb, stabilabb, boldogabb munkaerő?!
3/12 anonim válasza:
A munkásnak nincs becsülete sajnos! Legális rabszolgatartás van ma és fejétől bűzlik a hal..!
4/12 A kérdező kommentje:
De a német munkavédelmisek, hol vannak?
Amikor a migránsok elárasztották az országot ,akkor egyből szr
2021. febr. 24. 11:30
5/12 anonim válasza:
Ott vannak azok, ahol a pénz van...
6/12 anonim válasza:
Én régebben láttam egy kinti hentes videósorozatát s meg lehetett nézni, hogy tönkre ment az ürge, milyen óriási a különbség a külföldre menetele és a betegen hazajövetele között. Legalább húsz évet öregedett rövid idő alatt, beesett, lefogyott, tönkrement. Nem éri meg!! Most a keresett pénzt költheti rehabra...
7/12 anonim válasza:
Na, ezért ne vegyetek fel hitelt SOHA!! Adósrabszolgasághoz egyenes út.
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor az, miért van ,hogy a német állam, a migránsokat segéllyel halmozza el, a húsipari dolgozókkal a pénzt termelőkkel meg nem foglalkozik?
2021. febr. 24. 12:45
9/12 anonim válasza:
Mert mindenütt a migránsok seggét nyalják. Nálunk is a cigók szinte bármit megtehetnek. Pl. a virágárus fehér nénit megbüntetik, de a cigó bármit árulhat az utcán bárhol, meg lophat a tescoban, a bizti őr nem szólt rá, pedig látta. Láttam. Aztán szabadon garázdálkodhatnak a tömegközlekedési járműveken és inzultálhatják az utasokat, kutya nem mer rájuk szólni. Pont, mint a migránsokra... Én sem értem, hogy miért kivételeznek velük. Ha én kimenekülnék nyugatra, nekem senki nem adna semmit és még belém is rúgnának.
10/12 anonim válasza:
A németek szeretnek zabálni imádják a hust. Itt élek tudom. Na most ha normal munkaberbe dolgoznanak normalisan a hus 2x 3x annyi lenne mint most .. s igy sem olcso. A migránsok seggét meg azé nyaljak mer othon a ciganyokét is nyaljak ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!