Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Izrael likvidált egy iráni fizikust?

Figyelt kérdés
Pár hónapja egy úton. Egy 1 tonnás szerkezetet erősítettek egy kocsira, felrobbant, majd megjelentek izraeli ügynökök, és megölték Irán legfontosabb fizikusát (és még pár embert). Még a legközelebbi kórházban is áramkimaradást okoztak, hogy minél biztosabban meghaljon. A robbanószerkezetet apró darabokban csempészték az országba, évekig tervezték az akciót. Izrael nem kommentálta az ügyet, de örültek neki. Már sok iráni fizikust likvidáltak.

2021. febr. 18. 09:32
1 2 3
 11/26 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Ó, én még a szíriuszi esetről is tudok, azt is megírta az internet!

Vagy lehet, hogy szíriai? Erre már nem emlékszem pontosan.

2021. febr. 18. 11:01
 12/26 A kérdező kommentje:
Tehát valójában nem is likvidálták az iráni tudóst, mert nem linkeltem be 600 ezer lehetőleg baloldali oldalt róla... Kicsit átlátszó ez a hazudozás.
2021. febr. 18. 11:19
 13/26 Shai-Hulud ***** válasza:

Látod, most olyat állítasz, amit nem mondott senki.

Egyszerűen csak többen felvetették az aggályukat azzal kapcsolatban, hogy minden alátámasztás nélkül állítasz valamit.

Nem azt mondta senki, hogy "ez hazugság, nem volt ilyen", hanem azt, hogy egyoldalúan tájékozódsz, és kissé elhamarkodott következtetést vonsz le egy-két internetes portál nem éppen elfogulatlan cikke alapján.

El kell tudni különíteni az uszítást a reális híradásoktól - természetesen mindkét oldal irányában.

2021. febr. 18. 11:58
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem ez lenne az első eset. Anno a Saddam rezsim tudósait is gyilkolgatták
2021. febr. 18. 13:15
 15/26 anonim ***** válasza:

Bementem a gugliba, es beirtam "iraki atomtudós meggyilkolása".

Nekem erre egyetlen cikket sem adott ki, csak irániról. És nektek?

2021. febr. 18. 13:25
 16/26 anonim ***** válasza:

#15 Egy perc volt megtalálni

[link] de van pár lista

2021. febr. 18. 14:10
 17/26 anonim ***** válasza:

Ez akkora baromsag, mint egy haz.

1. Ez egyetlen eset, nem "Saddam rezsim tudósait is gyilkolgatták".

2. Semmifele hivatkozas, hogy honnan jott az info, miert epp Izrael, es miert pont Cipi Livni.

3. Viszont harom zugugyved irt egy konyvet rola, amely konyvon meg a TIMES is rohogcsel (ebbol idez az, aki ezt a marhasagot foltoltotte a wikire):

"reports on her (Cipi Livni) service have pegged her as anything from a frontline agent hunting down Arab terrorists across Europe to a mere house-sitter "

Magyarul: (Cipi Livni) szolgálatáról szóló beszámolók mindenhez kötődnek, arab terroristákat Európa-szerte vadászó ügynöktől a pusztán házmesterig.

4. meg a Wiki maga is odairja, hogy a "This article about an Iraqi scientist is a stub".

5. Cipi Livnit ilyen esetben csak az emlitheti meg, akinek goze nincs az izraeli politikarol.

2021. febr. 18. 16:11
 18/26 anonim ***** válasza:

17-es vagyok

"Viszont harom zugugyved irt egy konyvet rola, "

marmint Cipi Livnirol, es minden marhasagot osszehordanak, mert azt hittek hoz valamicske penzt.

Charles Bremner, James Hider, Fran Yeoman (September 20, 2008). "The secret life of Tzipi Livni"

2021. febr. 18. 16:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Kérdező tegnap 10:17 " Izrael maga is létrehozott pár 100 atombombát"

Az ugye meg van, hogy van egy "Atom-stop egyezmény", amiben az aláíró NEM atomhatalmak vállalták, hogy semmi módon nem törekszenek nukleáris fegyver birtoklására. Ennek fejében kaptak csomó hi-teket meg lét.

Irán aláírta, felnyalta, ami érte járt, aztán most mégis atombomba elõállításán dolgozik, vagyis SZERZÕDÉSSZEGÕ lett.

Ezzel szemben Izrael (akárcsak India, Pakisztán, É-Korea és asszem D-Afrika) nem írta alá, tehát ezek, ha kedvük tartja és van rá pénzük, csinálhatják, ahogy csinálta is mindegyik.

2021. febr. 19. 15:28
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem, nincs meg, és totál ostobaság. Ez nem egy szerződés aláírásán múlik, meg van olyan a világban, hogy arányosság.
2021. febr. 19. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!