Lehet. De szerintem ezzel nincs gond, Amerika a bevándorlók országa, erre az ideálra épült.
Az viszont hülyeség, hogy Nyugat Európában ez lesz. Az szerintem sem lenne jó, ha ott ilyen történne, de az a viszonylag kevés színesbőrű, aki él, szerintem még bőven belefér kultúrális szempontból, mivel a gyarmatosításnál a Nyugat Európaiak "vonták be" őket a kultúrájukba és nem fordítva. Szerintem az az arány, ami Nyugat - Európa nagy részén van, az egészséges. Azért vannak kivételek, mint például London, ahol valóban alulreprezentált a fehér lakosság a kultúrális hagyatékhoz képest.
2021. febr. 4. 20:39
22/35 anonim válasza:
"l, szerintem még bőven belefér kultúrális szempontból, mivel a gyarmatosításnál a Nyugat Európaiak "
Svédország hol gyarmatosított?Ausztria, mit gyarmatosított?
Mégis kapják a "finom" idegen kultúrákat, meg jó kis nemi erőszakot, robbantásokat.
2021. febr. 4. 20:48
23/35 anonim válasza:
2034-től a magyar újszülöttek is kisebbségbe kerülnek M-on.
2021. febr. 4. 20:57
24/35 anonim válasza:
24 mint ahogy 2006 ban sokak szerint a 8 éven aluliak fele nem magyar nemzetiségű volt.
2021. febr. 4. 21:00
25/35 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor az előrejelzések szerint 2050ben a "non hispanic white" a teljes népesség 55%-a lesz. A "hispanic" - okkal együtt több mint 70% lesz valamilyen fehér.
2021. febr. 4. 21:01
26/35 anonim válasza:
A latinokat Amerikában hivatalosan nem kezelik külön rasszként, népszámlálás során minden rassznál be lehet jelölni, hogy "hispanic" vagy "non-hispanic". Egy fekete is bejelölheti, hogy ő hispanic, mivel vannak afrikai származású latin-amerikaiak is. Az amerikai latinok 53%-a (wikipédia szerint) európai felmenőkkel rendelkezik (azaz így a statisztikákban fehérek közé sorolják). Az már más kérdés, hogy a gyakorlatban mikor fehér emberekre utalnak akkor általában a "non-Hispanic white"-ra gondolnak. A latin-amerikaiakat a társadalom a gyakorlatban valóban úgy kezeli, mintha külön rassz lenne, ami szerintem elég nonszensz mert Latin-Amerikában a lakosság nagyon sokszínű, országonként is eltérnek. (pl. Argentína demográfiailag a legeurópaibb ország Európán kívül, több mint 90%-a a lakosságnak európai származású, pl. ott él a legtöbb olasz származású ember Olaszországon kívül), ellenben Bolívia meg többségében őslakos eredetű. Így nem is lehetne Mexikótól Argentínáig minden embert egy rassznak tekinteni. Az USA-ban a "fehér" történelmileg az angolszász vagy észak-európai embereket jelentette, a fehér latinok meg többnyire dél-európai ősökkel (elsősorban spanyol, portugál és olasz) rendelkeznek. Itt Európában meg szerintem nem sokan kérdőjelezik meg, hogy a dél-európaiak fehér emberek, így ha a latinok többségét nem tekintjük fehérnek akkor az olasz,spanyol stb. emberek sem lehetne annak tekinteni ilyen alapon, ami szerintem elég nonszensz.
2021. febr. 4. 21:09
27/35 anonim válasza:
Matematikailag képtelenség.
2021. febr. 4. 21:10
28/35 anonim válasza:
27. Az az irónikus abban, amit mondasz, hogy az amerikai cenzus Spanyolországot sem tartja fehér országnak, de mondjuk Törökökországot, Kazahasztánt igen.
2021. febr. 4. 21:58
29/35 A kérdező kommentje:
Ha ez így van, akkor az egyben érdekes és vcces.
De: forrás?
És ha így van, mi van a portugálokkal, olaszokkal?
2021. febr. 4. 22:07
30/35 anonim válasza:
1990: 500 ezer cigó
2020: 1 millio
Azért kapják a pénzt, hogy minél többet szüljenek, így a magyar munkavállalót fokozatosan kivéreztetik pénzügyileg.
Ennek következtében a szaporodó korú magyar fiatalok elmenekültek NYugatra, ők már ott szülik meg a gyereküket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!