Nehéz az élet a magyaroknak Kárpátalján?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy igen. Tudnátok cikkeket linkelni a legextrémebb attrocitásokról az elmúlt években? Vagy olyan dolgokat, mint az a videó, ahol egy ukrán fasiszta maszkban fenyegeti a magyarokat, hogy tudják hova járnak a gyerekeik iskolába? Angolul kb amúgy semmit nem találok erről a témáról sajnos pedig jó lenne ha nemzetközi visszhangja is lenne ezeknek a dolgoknak2021. febr. 3. 21:04
1/12 anonim válasza:
Nemzetközi visszhangja azért nincs, mert a csöves Ukrajnán belül nem élnek kirívóan rosszul. :D
2/12 anonim válasza:
Angol nyelvű cikkeket azért nem találsz mert Kárpátalja az amúgy is full tróger csöves Ukrajna legeldugottabb és legfélreesőbb megyéje így Magyarországon és Ukrajnán kívül senkit nem érdekel.
3/12 anonim válasza:
#2 vagyok. Amúgy igen, rossz ott az élet de ez az ultranacionalista soviniszta régeg egy parányi kisebbség, a többség amúgy megvan a magyarokkal legalábbis Kárpátalján, a Kárpátokon túl lehet h nem szeretnék minket.
4/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, George Floyd miatt az egész világ tüntetett, még Budapest is. Amikor felgyújtják a vereckei hágón az emlékművet, vagy azzal fenyegetik a magyarokat, hogy kiírtják őket ha nem adnak fel az autonómiai próbálkozásaikkal, akkor ezeknek hogy nincs visszhangja?
2021. febr. 3. 21:23
5/12 anonim válasza:
Nyugaton ebbe van a társadalom belebuzulva. Nálunk meg a belpesti "értelmiség".
Kelet-Európában ezzel szemben teljesen megszokott az ilyesmi.
6/12 anonim válasza:
Talán mert hazugságokat állítasz, azért nincs nemzetközi visszhangja
7/12 anonim válasza:
Én nem hallottam arrol,hogy pl..az USA egy szót is szólt volna.
8/12 anonim válasza:
Egy kollégám kárpátaljai magyar. Sose mondott olyat, hogy nacionalisták atrocitásának lenne kitéve. A hétköznapi életben az átlagemberrel ilyenek nem történnek.
A gazdasági nehézségekről beszél, ill. a mindent uraló korrupcióról.
9/12 A kérdező kommentje:
Hatos, mégis melyik volt hazugság :)?
2021. febr. 3. 21:51
10/12 anonim válasza:
A legtöbben élik a mindennapjaikat bármi gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!