"A magyar magyarnak farkas és nem tud összefogni semmiben"
Ez nem magyar sajátosság, ez az USA-ban is jelen volt az elmúlt időszakban. Ez van akkor, ha egy autoriter félőrült hatalomra jut, és a választáson egy baloldali, szintén nem túl alkalmas, de a szöges ellentétét képező másik jelölt az ellenfél. Ilyenkor a társadalomban is széthúzás figyelhető meg, egyre eltávolodik egymástól a két tábor.
2021. jan. 29. 19:41
33/42 anonim válasza:
Ez most magyarokról szól, nem amcsikról. Nem értem, hogy jön ez ide? Onnan jött volna át ez a hatás, vagy mi az összefüggés?
2021. jan. 29. 20:05
34/42 anonim válasza:
Valahol ausztria mellett
2021. jan. 29. 20:25
35/42 anonim válasza:
#33 nem értem az értetlenkedésed. Nem csak a magyarok ilyenek, hanem a világon mindenütt, ezért hoztam az USA-t. Nézz már meg egy posztit amerikai politikai facebook oldalakon. Egymást szidják ugyanúgy.
2021. jan. 29. 20:58
36/42 anonim válasza:
Én kérek elnézést, hogy a félreérthető és hamis állításodat nem érettem meg elsőre.
Egyáltalán nem ilyenek mindenütt az emberek. Lengyelek nem ilyenek.
Ezt már előző válaszomban kifejtettem.
2021. jan. 29. 21:16
37/42 anonim válasza:
Ha svájc nem is, de sokkal jobb helyzet elhetne,a elhetőségek adottak lennének.
2021. jan. 29. 21:37
38/42 anonim válasza:
#36 ok, ilyen barmokkal kár is vitatkozni. Pedig m8ndenütt ilyenek az emberek, mindenütt egymásnak esve vergődnek habzó szájjal, mindenütt széthúznak a különböző csoportok, és mindenütt vannak hozzád hasonló álértetlenkedő bohócok is. Részemről a kérdés a továbbiakban tárgytalan, törlöm is a listámból. Ha bohóckodásra vágyom, megnézek egy cirkuszi előadást, nem egy anonim fotelharcos idétlenkedésén és felháborodásán röhögök.
2021. jan. 29. 21:38
39/42 anonim válasza:
18-as: "A 13. havi nyugdíj nem a gazdagság jele. Az egy szegénységi bizonyítvány. Ugyan úgy, ahogy az alapjövedelem."
A nyugdíjnak és az alapjövedelemnek az égvilágon semmi köze egymáshoz!!!
A szegénységi bizonyítvány az, hogy 27%-os ÁFA mellett is az utolsók vagyunk az Unióban!
Ez a mérhetetlen szegénységi bizonyítvány!
2021. jan. 29. 21:55
40/42 anonim válasza:
Sajnos Antalltól Orbánig kifelezetten alkalmatlan majmok vezették az országot - politikai beállítottságtól függetlenül!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!