Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin mondás után én nagyon...

Putyin mondás után én nagyon félek, tényleg van esély a háborúra?

Figyelt kérdés

“Van rá esély, hogy megtapasztaljuk a globális fejlődés összeomlását, melynek eredménye az lesz, hogy mindenki harcolni fog mindenki ellen“

Ezt mondta. Valóban háború lesz a vége? Félek

2021. jan. 28. 07:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Tudom hogy rettegsz,minden nap.természetesen van rá esély.ezeket a fegyvereket úgyis elengedik egyszer. [link]
2021. jan. 28. 07:29
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

"az emberek egy része túlélte a Hirosima és Nagaszaki elleni 1945-ös atomtámadásokat, amelyek nem voltak olyan súlyosak, mint Drezda lebombázása fél évvel korábban."

Ebben van valami...

Nem kell félni az atomháborútól. Kevesen úgyis túlélik azt és kezdik előről az emberi civilizáció építését.

2021. jan. 28. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Remélem hogy igen. Már réges-régen el kellet volna pusztulnia ennek az undorító világnak.
2021. jan. 28. 07:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Lehet h neked szenvedés és undorito ez a vilag. De en megtalaltam az utam es tudok boldog lenni szoval nekem nem az
2021. jan. 28. 07:52
 5/10 anonim ***** válasza:
23%

4

Hát akkor az xar ügy. Amúgy meg nem mindegy hogy most, vagy 40 múlva veszítenéd el mindenedet? Mondjuk egy agydaganatban?

2021. jan. 28. 07:57
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos az az igazság, hogy ha megnézzük a Földet, akkor azt látjuk hogy már rég túlmentünk minden határon. Nézd meg ; a gazdagok egyre jobban agyongazdagodnak. Nincs határ. Már el sem tudják költeni a pénzük, de mégtöbbet akarnak. A Rotschild magánbank egyre jobban adósítja el az országokat. Minden ország szinte a világon az övéké. Ha neked hiteled van, akkor te is. Ott van Soros. Jó dolgában ahelyett, hogy a dúsgazdagok életét élné inkább arra fordítja pénzét, hogy mások életét keserítse meg. Kevert "fajúvá" tegye a világot.

A fehér emberek is nyugaton luxusban élnek. Mi lett az eredménye? Megjelent az aberráltság. A perverziót dicsőítjük; gender, lmbqt forradalom. Azt sem tudjuk milyen neműek vagyunk.

Szétnézve a világon, bizony megállapíthatjuk hogy megérett ez rezetre

2021. jan. 28. 08:00
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező

Kiragadtál egy mondatot Putyinnak egy nyilvánvalóan hosszú szövegéből, így nem lehet megítélni hogy miről és mit mondott valójában.

A világban most is háború folyik. Van ahol fegyverrel és van ahol más eszközökkel. Az újdonság az lenne ha nem ez történne ha nem egymás ellen hadakoznának végre az emberek.

A világháborúnak száz éve van reális esélye és 2 alkalommal meg is történt már. 70 éve van a hadseregek kezében atomfegyver és azóta számtalan olyan más típusú fegyvert is elkészítettek már a biológiai fegyverektől a mérgeken át mindenféle tömegpusztító eszközökig amikkel könnyedén ki lehetne pusztítani több milliárd embert.

Addig jó amíg nem tudod meg hogy hányszor is állt már az emberiség egy hajszálnyira a saját elpusztításától, nem tudom meddig tart ki ez a szerencsénk. Én reménykedem abban hogy általánosságban nem csak a fegyvernek van agya hanem annak is akinek a kezében van.

2021. jan. 28. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
#3 Ha neked nem tetszik ez a világ megteheted hogy kivonulsz belőle, átalakítod vagy eldobod a saját életedet. Másokét nincsen jogod lebecsülni. Csak mert neked sz@r az életed a többieknek nem az. A "világ" csodálatos, az, hogy te ezt nem veszed észre az a magán problémád.
2021. jan. 28. 08:15
 9/10 anonim ***** válasza:
9%

8

Nem mondhatod meg nekem hogy mennyire becsüljem akárki életét. Amúgy most nincs sok baj az életemben, csupán csak szánalmasnak és nevetségesnek tartom ezt az élethez való vehemens ragaszkodást. A hideg háborúban ennyi erővel minden nap lehetett volna rettegni az atomháborútól, mégsem történt meg. De nyugi, majd a élelmiszer, ivóvíz és nyersanyag hiány biztosan el visz minket. Ha csak nem jön addig egy meteroit vagy egy szupervulkán🙂. Szóval én inkább már nem is nagyon csinálnék gyereket erre a világra.

2021. jan. 28. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk valami nagyot kell mondania azután a balhé után, ami múlt héten volt. Ne félj, nem lesz semmi.
2021. jan. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!