Putyin mondás után én nagyon félek, tényleg van esély a háborúra?
“Van rá esély, hogy megtapasztaljuk a globális fejlődés összeomlását, melynek eredménye az lesz, hogy mindenki harcolni fog mindenki ellen“
Ezt mondta. Valóban háború lesz a vége? Félek
"az emberek egy része túlélte a Hirosima és Nagaszaki elleni 1945-ös atomtámadásokat, amelyek nem voltak olyan súlyosak, mint Drezda lebombázása fél évvel korábban."
Ebben van valami...
Nem kell félni az atomháborútól. Kevesen úgyis túlélik azt és kezdik előről az emberi civilizáció építését.
4
Hát akkor az xar ügy. Amúgy meg nem mindegy hogy most, vagy 40 múlva veszítenéd el mindenedet? Mondjuk egy agydaganatban?
Sajnos az az igazság, hogy ha megnézzük a Földet, akkor azt látjuk hogy már rég túlmentünk minden határon. Nézd meg ; a gazdagok egyre jobban agyongazdagodnak. Nincs határ. Már el sem tudják költeni a pénzük, de mégtöbbet akarnak. A Rotschild magánbank egyre jobban adósítja el az országokat. Minden ország szinte a világon az övéké. Ha neked hiteled van, akkor te is. Ott van Soros. Jó dolgában ahelyett, hogy a dúsgazdagok életét élné inkább arra fordítja pénzét, hogy mások életét keserítse meg. Kevert "fajúvá" tegye a világot.
A fehér emberek is nyugaton luxusban élnek. Mi lett az eredménye? Megjelent az aberráltság. A perverziót dicsőítjük; gender, lmbqt forradalom. Azt sem tudjuk milyen neműek vagyunk.
Szétnézve a világon, bizony megállapíthatjuk hogy megérett ez rezetre
Kérdező
Kiragadtál egy mondatot Putyinnak egy nyilvánvalóan hosszú szövegéből, így nem lehet megítélni hogy miről és mit mondott valójában.
A világban most is háború folyik. Van ahol fegyverrel és van ahol más eszközökkel. Az újdonság az lenne ha nem ez történne ha nem egymás ellen hadakoznának végre az emberek.
A világháborúnak száz éve van reális esélye és 2 alkalommal meg is történt már. 70 éve van a hadseregek kezében atomfegyver és azóta számtalan olyan más típusú fegyvert is elkészítettek már a biológiai fegyverektől a mérgeken át mindenféle tömegpusztító eszközökig amikkel könnyedén ki lehetne pusztítani több milliárd embert.
Addig jó amíg nem tudod meg hogy hányszor is állt már az emberiség egy hajszálnyira a saját elpusztításától, nem tudom meddig tart ki ez a szerencsénk. Én reménykedem abban hogy általánosságban nem csak a fegyvernek van agya hanem annak is akinek a kezében van.
8
Nem mondhatod meg nekem hogy mennyire becsüljem akárki életét. Amúgy most nincs sok baj az életemben, csupán csak szánalmasnak és nevetségesnek tartom ezt az élethez való vehemens ragaszkodást. A hideg háborúban ennyi erővel minden nap lehetett volna rettegni az atomháborútól, mégsem történt meg. De nyugi, majd a élelmiszer, ivóvíz és nyersanyag hiány biztosan el visz minket. Ha csak nem jön addig egy meteroit vagy egy szupervulkán🙂. Szóval én inkább már nem is nagyon csinálnék gyereket erre a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!