Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok Putyinról?

Mit gondoltok Putyinról?

Figyelt kérdés

2021. jan. 24. 08:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Egy korrupt szemét alak
2021. jan. 24. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Istennek képzeli magát, de már nincs neki sok hátra.
2021. jan. 26. 18:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Durva ezt a kérdést ezekben a napokban visszaolvasni...
2022. márc. 4. 00:05
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
00:05: elég sokan látták már akkor is, ami azóta bizonyosságot nyert. Azért nem hittem, hogy Micimackó elvtárs vagy Erdogan görénységét felül lehet múlni... Putlernek lazán sikerült.
2022. márc. 6. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
17%

A háború borzalmas és nem értek vele egyet, ezt leszögezem. Sokan most csak emiatt kapták fel a Putyin témát. Én viszont korábban is rengeteg cikket, nyilatkozatot olvastam, láttam róla, tőle.

Ha a mostani eseményektől elvonatkoztatunk, egy nagyon jó vezető, jó szakember, alázatos és szerény. Jól képviseli a népe érdekét, a szerénysége ellenére jól tudja érvényesíteni az érdekeket. A beszédei is meggyőzőek, közvetlen a stílusa, jó értelemben egyszerű, érthető, nem egy előre megírt semmitmondó szónoklatot olvas fel. Jótékonyságra, környezetvédelmi célokra is rendszeresen áldoz.

Annak ellenére, hogy most divat lett szidni és vannak olyan döntései amivel én sem értek egyet, emberileg nekem teljesen szimpatikus.

2022. márc. 7. 10:22
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is roppant szimpatikus volt eddig. Tulajdonképpen a higgadtsága és érvelése most is egész meggyőző, de azért megfordul az ember fejében, hogy nem pszichopata-e. Intelligencia+hidegvér.
2022. márc. 7. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
Egy elmebeteg, birodalomban gondolkodó diktátor
2022. márc. 7. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként egy rohadt, aljas, szemét, pszichopata tömeggyilkos, akinek külön bugyor járna a pokolban, közvetlenül Hitler és Sztálin mellett.
2022. márc. 21. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
44%
Cuki!
2022. márc. 22. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!