Miért mutat az ANTIFA.com weboldal a fehérház hivatalos oldalára Biden beavatása után?
Te tudod, én is tudom, de szerinted az egységsugarú konteóst meg lehet erről győzni?
Valaki még az előző évezredben (1998-1999 fordulója táján) megvette az a antifa.com domain-nevet, de valódi tartalommal azóta sem sikerült megtöltenie:
- egy darabig nem volt rajta semmi;
- 2000-2001 környékén voltak rajta antifa tartalmak, de főleg inkább csak linkek mindenfelé (ahogy hirtelen beleklikkelgettem, még ez volt a legtartalmasabb időszak);
- aztán hosszú ideig árulták, még web-archive snapshot is 2001 után csak 2008-ból van, majd 2013-ból;
- aztán 2020-ban felkerült egy egyoldalas antifasiszta kiáltvány;
- 2020 július-augusztus körül elkezdődött az átirányítósdi, joebiden.com-ra, majd Biden beiktatása után a whitehouse.gov-ra (és köztük, január elején néhány napig egy harmadik oldalra).
Akit jobban érdekelnek a részletek, itt nézegetheti: [link]
Az antifa.org és az antifa.co is egyszerűek, mint a faék.
Valaki ezeket megvette, vagy az is lehet, hogy a különböző domaineket különböző emberek vették. Hogy az élt a fejükben, hogy egyszer ebből sok pénz lesz (mert értékes lesz a domain neve, és drágán eladhatják), vagy őszintén ők maguk akarták tartalommal megtölteni, azt csak ők tudják, nemigen lehet kideríteni.
Az antifa.com oldal egyetlen ember, nem egy szervezet weboldala, még a hímzőkörnek is komolyabb van. Az egész oldal teljesen jelentéktelen, ahogyan az átirányítás is.
Nagyon görcsösen hinni akarsz a dologban ugye? Bármilyen marhaságot benyeelsz, amiről kicsit is úgy tűnik, hogy alátámasztja azt amiben hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!