Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A kanadai védelmi miniszter...

A kanadai védelmi miniszter is valamilyen gombát evett, akárcsak az izraeli űrügynökség volt vezetője?

Figyelt kérdés

[link]

Mostanság a 90+ kategóriában nagy a népszerűség iránti vágy? Irónia.

2021. jan. 23. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:

De még ebben az interjúban is egy könyvet promóz. Ez egy reklám, hogy vegyék meg a könyvet.

"Hellyer said that at least four species of aliens have been visiting Earth for thousands of years, with most of them coming from other star systems, although there are some living on Venus, Mars and Saturn’s moon."

Tehát ő egyedül igazat mond és az összes űrkutatásban részt vevő személy hazudik.

2021. jan. 23. 15:14
 2/9 Mojjo ***** válasza:

"although there are some living on Venus, Mars and Saturn’s moon"

[link]

2021. jan. 23. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:

1

Az, hogy mi publikus infó és mi nem azt nem a kutatók döntik el, hanem politikusok, államaparátusi személyzet.

2021. jan. 23. 15:29
 4/9 A kérdező kommentje:

2

"although there are some living on Venus, Mars and Saturn’s moon"

Ez egyezik azzal amit egyik CIA-s távollátó állított a Szaturnusz egyik holdjáról, a Titanról. Mint ismeretes a Titan légkörében szerves anyagok és megtalálhatók, tehát az élet valószínűsége nagyon magas.

2021. jan. 23. 15:33
 5/9 Mojjo ***** válasza:
100%

"CIA-s távollátó"

Hogy micsoda, kérlek? :D

Most azért kezd kicsit gyanús lenni, hogy ez egy paródia-kérdés, mi meg jól beugrottunk.

2021. jan. 23. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:

5

A CIA alkalmazott távollátókat. Nem én találtam ki, nagyon könnyen rá lehet keresni a neten. Nem titok már ez.

2021. jan. 23. 15:53
 7/9 Mojjo ***** válasza:
100%

Amúgy csak hogy tiszta legyen:

Nem gondolom úgy, hogy ne léteznének idegen civilizációk. Sőt, a világegyetem méreteit tekintve eléggé valószínűnek gondolom, hogy bőven akadnak rajtunk kívül mások. Biztosan nem tudhatom, de ha fogadnom kellene valamelyik lehetőségre, nem kellene sokat gondolkoznom, hova tegyem a tétjeimet.

Az is eléggé valószínű, hogy ha tényleg van sok idegen civilizáció, akkor jópár nagyon előttünk jár fejlettségben. Az emberiség pl hol fog tartani akár csak pár száz év múlva (persze, ha nem nullázza le sikeresen magát), és az csak pár száz év, kozmikus léptékben szó szerint semmi. A világegyetem meg nem túl fiatal, szóval nagyjából beláthatatlan, mennyire fejlettek lehetnek egyes civilizációk. Ezzel szoros összefüggésben azt sem jelenthetem ki biztosan, hogy nem sikerült egyiküknek-másikuknak megoldást találni a hatalmas kozmikus távolságok legyőzésére. Nem tudjuk, fizikailag pontosan mi lehetséges és mi nem ezen a téren.

Mindezt összevetve semmi alapunk kategorikusan kizárni, hogy lehetnek idegen civilizációk, akik tudnak rólunk, jártak már itt. Erre már nem fogadnék nagy tétben, de kizárni nem lehet.

De az, hogy több faj rutinszerűen látogat minket, amiről a kormányok tudnak, csak jól és sikeresen eltitkolják, az az abszurd vicc kategória. Az meg, hogy a Marson, Vénuszon, meg Titánon éldegélnek, még viccnek is béna :)

2021. jan. 23. 15:53
 8/9 Mojjo ***** válasza:
100%
@6: A KGB meg gondolom varázslókkal rajzoltatott mágikus védőköröket a CIA távollátói ellen. Kicsit összemosódik nálad a mesék világa a valósággal.
2021. jan. 23. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én minden reggel mikor felkelek, leteritem a kis imaszőnyegemet, és kelet felé fordulva beintek az összes CIA-s távollátónak, miközben hangosan elmondok egy kretén távolbalátós viccet. Ezt csinálom már lassan 25 éve, mióta először hallottam róluk, nekem ennél több bizonyiték nem kell arra, hogy a CIA-nál nem léteznek távollátók.
2021. jan. 23. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!