Vajon mi történne Amerikában, hogyha kiderülne bármelyik választás után, hogy csalás történt?
#9: Ezek szamárságok. És főképp nem történtek meg. (Na jó, olyan tényleg volt, hogy leállították a számlálást, mert a hivatalnokok is emberek, pihenniük kellett, másnap folytatták. De ezek olyan helyen is előfordultak, ahol nem Trump vezetett. És a legtöbb ilyen helyen nem is fordult meg az állás a számlálás folytatásakor.)
A Biden-szavazatos furgon egy új mese. Múlt héten még 50 ezer újonnan talált arizonai Trump-szavazattal szédítette itt valaki a népet (tán pont te voltál), aztán ha az ember utánanézett, akkor kiderült, hogy az arizonai adminisztrátorok lenyilatkozták, hogy kacsa az egész, nem találtak 50 ezer új szavazatot, se Trumpra, se Bidenre, se senkire. Most utánajártam ennek a furgonos dolognak is, ezúttal Michiganről van szó, de az ítélkező bíró megállapította, hogy a vád alaptalan. Bukta ez is. Persze tudom, hogy neked hiába tépem a szám, a jövő héten lesz valami új mese habbal. De hátha a többi kommenttárs, aki esetleg bizonytalankodik, hajlandó megguglizni.
#7: "Valami szerintem történt, mert ezeket a dolgokat nem találják ki csak úgy a levegőből azok az emberek (...)"
- Már hogyne lehetne ilyeneket kitalálni? A fasorba' sincs egy választási csalásos rege a hétfejű sárkányhoz vagy A Gyűrűk Urához képest, és még azokat is kitalálta az emberi fantázia. #9 is mennyi sok meg nem történt dolgot összehordott (persze ezeket nem ő találta ki, hanem szedte valahonnan).
"(...) csalási módokról és ennek a bizonyítékairól beszélnek és írnak."
- Igen, arról tartottak sajtókonferenciát, hogy vannak bizonyítékaik, de aztán amikor ezeket a bizonyítékokat kellett volna prezentálni, a bírók hiába vártak. Én végignéztem Rudy Giuliani meg két hölgy (akiknek a nevére nem emlékszem, google-lel húsz másodperc, akinek fontos, hogy pontosan kik ők) egy órás sajtótájékoztatóját. Egészen elképesztő csalási módszereket meséltek el, közben többször is hangsúlyozták, hogy rengeteg bizonyítékuk van, hogy a demokraták ezeket csinálták, és hogy ezeket majd a bíróságon bemutatják. Aztán még a republikánus bírók is pirultak szégyenükben, annyira nem volt semmi a Trump-csapat kezében.
Tudod, ez egy olyan dolog, mintha én most kiállnék, hogy igazából én kellene legyek az USA elnöke, mert van az alkotmánynak egy titkos kiegészítése a Függetlenségi Nyilatkozat egyik sarkára írva ógörögül, csak a facebook elcsalta tőlem a választást. És igenis, hidd el, hogy nekem erre megdönthetetlen bizonyítékaim vannak. Te pedig ezek után híresztelnéd, mesélnéd mindenkinek, hogy egy gyakoris kommenttárs (én) arról ír, hogy ő kellene legyen az USA elnöke, és be is tudja bizonyítani. Csak a valóság az, hogy nem tudom ezeket bebizonyítani, ezek nincsenek így. Persze én locsoghatok róla. Na, hát így volt Trump és jogászcsapata is. Bizonyítékuk nem volt, locsogni tudtak róla.
Ráadásul a legtöbb meséjüket nemhogy bebizonyítani nem tudták, de amikor a bíróság vagy a sajtó (a legtöbb hülyeség a bíróságig sem jutott el) megpróbált utánajárni, kiderült, hogy teljes kreténség. Erről hosszú lenne listát írni, nem is tudnék, de egy példát azért megosztok. A "külföldi választási szoftverekkel való visszaéléssel" megvádoltak egy spanyol székhelyű céget, és teleírták vele a sajtót, hogy ennek a cégnek az egyik frankfurti irodáját amerikai katonák foglalták el, és megtalálták a szervereket, amelyek a csalásokat bonyolították. A sajtó utánajárt: a nevezett cégnek irodája sincs Frankfurtban. Egyébként a nevezett cég (akiknek az ügy az üzleti hitelességébe gázolt) most millió dollárokra perli Trump egyik jogászát (a fent említett két nő közül az idősebbet, mert ő verte ezen a nyálát).
#12: Megnéztem. A fiatalember végkövetkeztetése két hónappal ezelőtt az volt, hogy a gyanús eseteket ki kell vizsgálni. Ez azóta megtörtént. Sokadszor írom le: republikánus állami tisztségviselők és bírók, Trump alá tartozó kormánytisztviselők is többször megerősítették, hogy a választás rendben zajlott.
A fiatalember egyébként az összes alt-right panelt végigpufogtatja, kommunistának tartja a demokratákat, nyilván fogalma sincs se a kommunizmusról, se a Demokrata Pártról. Egyébként a magyar politikai kiszólásaiból az is világos, hogy igazi kis Fidesz-talpnyaló. Gazdi kiadta, hogy Trumpot kell szeretni, Bident utálni kell, Trumptól elcsalták a választást, talpnyalonc Trumpot szereti, Bident utálja, Trumptól elcsalták a választást.
Ja, a New York-i abortusztörvényről szimplán hazudik. Amit mond, az egyszerűen nem igaz. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!