Szerintetek van arra esély, hogy az Amerikai Egyesült Államok felbomlik a jövőben ? Úgy értem, polgárháborús hangulat van eléggé, BLM mozgalom, Capitolium ostroma.
Még ha támadó háborút nem indított Amerika az elmúlt 4 évben (legalábbis ezt hallottam, jobb és baloldali sajtóból is egyaránt), elég kétségbeejtő, ami mostanában történik.
A Biden-éra alatt vajon alábbhagynak a feszültségek ?
22.
Papíron igen, de ennek majd 1-2 diktatórikus eszköz lesz az "ára", természetesen a demokrácia és a sokszínűség nevében. Netes felületekről nagyjából minden fontosabb nem demokrata vagy PC ember tiltva vagy korlátozva lesz. Bár ez eddig is működött, de most lehet majd teljes tempóra állni.
Nem kizárt egyébként, az oroszoknak volt is erre egy forgatókönyve a kétezres évek elején.
Elsősorban gazdasági szétszakadás képzelhető el, pl. Kalifornia és a partvidék valamint a középső területek között.
De túl nagy realitása jelenleg azért nincsen.
1998-ban voltam Texasvan egy számviteli konerencián.
Meghökkentett az profi, de gyilkos gyűlölet, ahogy a yenkikről (az egykori Észak) beszéltek.
A kérdés egyébként a családi cégen belüli tulajdon átadás adózása volt.
Hogy mi a francért pofáznak bele a yenkik egy texasi család ügyébe?
Szóval úgy érzem, nincs vége még annak a polgárháborúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!