Miért nem tájékoztat a magyar média a mai bécsi több ezres tüntetésről?
A 24.hu kívül, senki nem írt a bécsiek több ezres lezárás ellenes tüntetéséről, miért? De, ha már valaki elköhintette magát, vagy 1 ember is elhuny, akkor 18-as betűmérettel Breaking szalagcímmel közlik, miért van ez? mi az oka ennek a direkt nem tájékoztatásnak?
https://www.youtube.com/watch?v=dhptl-c7hyI&t=148s
"Neki a M(igráns)1 meg a Zorigó a hiteles."
Nincs olyan hogy M(igráns)1. Az ilyesmiről mélyen hallgatnak.
16-os,
Először is, elolvastad a kérdésem, vagy csak mafláskodsz? Látom nem megismétlem, hát a most talán leesik valami belőle.
Az a kiakasztó, hogy ha elköhögöd magad már breakingben tolják az arcodba, 5 perc után, hogy ez meg az elkapta, ez meg az elköhögte magát, ergo... szünet nélkül 1 perces késlekedés nélkül közölnek tolják az arcodba, hogy ki milyen beteg, ki mikor halt meg, ami nem gond csinálják, deee ha már ugyan az a téma (covid) csak tüntetnek, arról már nem annyira számolnak be, nem breaking nem 22-es betűméretes cikk..sokan mondták hogy a média túltolta a pánikoltatást, annyira nem hittem ebben, de egyre jobban kezdek, amióta a külföldi sajtót is elkezdtem olvasni, és a hazai média jobb-bal egyaránt mennyi mindenről nem vagy kevésbé számol be idehaza.
24.hu 4 órája hozta le, mert akkor volt a tüntetés jó ember, és nem most este 11-kor hozta le a hírt. omg.
Ostobának nézel vagy ennyire tájékozatlan vagy? Bécsben 1,8 millió fő laki nem 2-2,6 milla, nem is értem.
Gödény tüntije nyáron volt, amikor már 2-3 hónapja nem volt semmi korlát, és kb minden ismét kinyithatott, Bécsben meg úgy tüntettek, hogy 2-3 hónapja már minden zárva, érzékeled a különbséget? ha már a tömeget akarod hasonlítgatni.
Itt majd akkor lesz tuntetes ha a netet lekapcsoljak.
Ivoviz szennyezes levegő fold szennyezés korrupcio hazug media jogallam hianya nem szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!