Biden beiktatása napján komolyabb dolgok lehet?
A Capitoliumi támadás csak a kezdet volt?!
Mire számítotok?
Az FBI szamit azert dolgokra:
FBI internal memo warns of plans for armed protests in all 50 state capitals around day of Biden inauguration
Várható valami szerintem, de most már nagy figyelmet fordítanak a megelőzésre, és Trump is "lemondott" az öt halott (egy rendőr, aki ráadásul rá szavazott) után.
Mindenesetre már nem érnek el semmit, csak egy kis felfordulást, de jól megbüntetik miatta őket. A Capitolium támadói se csak ejnyét kapnak. Nem is értem őket, mit gondoltak.
Én odafigyelnék Iránra is, elvégre a szupersztár tábornokukat pont egy éve ölték meg és még akkor bosszút esküdtek.
Iránnak van egy esküdt ellensége amely így is a polgárháború szélén van. Elég lenne úgy támadást intézniük hogy azt a MAGA-sokra tudják húzni és már csak nézniük kéne ahogy az ellenségük egymást öli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!