A Twitter tényleg örökre letiltotta Trámplit?
Figyelt kérdés
A hírek arról szólnak hogy az elmúlt évek sorozatos szabálysértései miatt itt a vége : Trámpli le lett tiltva, a twitter szerint örökre..
Valóban hihető ez? Mondjuk engem annyira nem érint, mert sose csicseregtem trámpli kottájából.
„A Twitter – évek óta tartó figyelmeztetések után – örökre letiltotta Donald Trumpot a platformról,“
2021. jan. 10. 14:56
11/12 anonim válasza:
7-es vagyok, úgy látom a mai hírek alapján hogy európai politikai vezetők tetszését sem nyerte el a Twitter döntése. Merkelt nyílván nehéz lenne azzal vádolni hogy Trump tweetjeinek hű követője, de azt mondja hogy a techcégek "moderálás" jogán nem hozhatnak olyan döntéseket amik már-már alkotmányos jogokat korlátoznak és ennek semmi köze az ostrom halálos áldozataihoz.
12/12 anonim válasza:
11: a probléma az, hogy akkor ki fogja meghozni a döntést? Az aktuális kormány? Mert akkor ott lesz a részrehajlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!