A Trupisták valójában egyenlőek a BLM-esekkel?
Két gettó társadalomról beszélünk, az egyik a fekete gettók lakói, a másik a rozsdaövezeti fehér redneck, mindtkettő halmozottan hátrányos helyzetű, és mindketten egy nemlétező hatalmi ellenségképben hisznek.
Feketéknek, a fehér felsőbbség, és a rendőrök,
a redneckeknek a liberális háttérhatalom.
Nyílván vannak apró külömbségek, például a médiában a feketék áldozati státusza megkérdőjelezhetetle, a fehér rozsdásokat meg kutya sem érdekli, pedig kísérteties a hasonlóság a két csoport között.
Ugyanúgy politikai csatározásra használták föl mindkettőt.
Az hogy létező emberről van szó teljesen lényegtelen onnantól, hogy hazugságra épül a mozgalom.
Nem a rendőri intézkedés miatt halt meg.
Ez tény.
Hiába tény, vallásosan hisznek a rendőrök tendszerszintű rasszizmusában, és vallásosan áldozati szetepben tartják magukat, ami igaz is, csak a forrása nem a rasszizmus, hanem a szociális háló hiánya, ezért van az hogy a fehér, fekete eggyaránt szenved az elgettósodástól.
egy drogos senkiházi miatt, aki ellenállt a rendőri intézkedésnek (vagy 20 percig szerencsétlenkedtek vele, mire rátérdeltek) kellett városokat felgyújtani, ártatlan dolgozó embereket megölni, boltokat kifosztani, autókat gyújtogatni, évtizedek alatt felépített üzleteket tönkretenni?
+ már vagy ezer helyen meglett cáfolva, hogy NEM a rendőri intézkedés közben hallt meg. Még felvétel is van róla, hogy viszi a mentőautó. A mentő nem hullaszállító
Nem kell drogozgatni meg hamis pénzzel fizetni aztán akkor nem térdel a nyakadra senki.
Így van! én is ezt írtam le a 12-es válaszba, de ha tegyük fel a rendőrök hibáztak volna akkor sincs semmi joguk városokat, embereket tönkretenne, mert ők tüntetnek!
Én is sajnálom a négy rendőrt. A propaganda áldozatai lettek.
u.i.
Most nézem, hogy a " már vagy ezer helyen meglett cáfolva, hogy NEM a rendőri intézkedés közben hallt meg" rész kicsit félreérthető, de szerintem a szöveg kontextusából átjött, hogy mit akartam írni/kifejezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!