Polgárháború Loading..., lesz ország szakadás, kiléphetnek tagállamok az USA-ból?
Figyelt kérdés
Jelenleg így állunk:
Sokan gyenge elméjünek neveztek, hogy ki mertem írni ezeket a kérdéseket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
És most nézzétek hol tartunk? Szakadni fog az Egyesült Államok? Mi lesz ennek a vége?
2021. jan. 7. 21:17
1/21 anonim válasza:
Nem látok sok esélyt egyikre sem.
5/21 A kérdező kommentje:
Egy hajszálra vannak tőle. Adja az Isten, hogy ne legyen...
2021. jan. 7. 21:28
6/21 anonim válasza:
Közelében sincs. Pár tízezer tüntető megr pár száz hülye aki betört a kapitóliumba még nem fog polgárháborút kirobbantani.
7/21 anonim válasza:
Semmi esély nincsen rá. Egyébként olvas mást is mint az Origo. Ma írták, hogy Bieden elnöksége káoszban meg anarchiába vitte Amerikát pedig Január 20ig Trump az elnök szóval ezek a zavargások meg a tehetetlen rendőrség neki köszönhető
8/21 anonim válasza:
Azon én is szakadtam h az origó szerint joe biden elnöksége totális káosz.. lehet a jövőbe látnak vagy vmit szívnak.
9/21 anonim válasza:
Ebből még bármi lehet, és Trump mindent bevet, hogy a "bármi" bekövetkezzen. Utolsó érvig ott árt, ahol tud.
Két hete van porig rombolni azokat a tagállamokat, ahol elbukott. Meg az USA-t, úgy általában, bosszúból.
10/21 anonim válasza:
#7: Bident már megválasztották, csak még nem iktatták be. Ezek a mostani zavargások pedig az ő megválasztása (és annak ezernyi gyanús körülménye) miatt törtek ki. A korábbi BLM-aktivisták általi törés-zúzás, gyújtogatás, fosztogatás, sőt, már gyilkosság is, a Trump-ellenes csürhe számlájára írhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!