Mike Pence milyen elnök lett volna?
Viszont ő egy visszafogott csendes ember. Az volt kormányzóként is. Szerintem direkt nem indult az elnökségét mert nem kell neki az a felhajtás. Jó volt neki annyi hogy Trump mellett kellett állnia.
Szerintem hiába lett volna jó elnök sosem vállalta volna.
Az biztos, hogy egy sokkal nyugodtabb elnök lett volna mint Trump. Elég csak megnézni a beszédét a tegnapi eseméynekről. Nem arról szólt mint Trumpnál, hogy elismétli többször, hogy csalás történt a választáson, meg hogy igazából szereti a őket és nemzeti hősök.
https://www.youtube.com/watch?v=8I3hr_5eE6g&ab_channel=ABCNews
Valószínüleg a nyugattal nem szakított volna úgy mint Trump tette és jobb viszont ápolna a vezetőkkel.
Nem tudhatjuk, de tény leiratkoztam Mike oldaláról, megbizhatatlan, Trump leírta...
A multikulti is egy ferő ahogy látom, és elég magas az átadási %, de ez van, köszönhető az EEÁ érzékenyítőknek
"Nem tudhatjuk, de tény leiratkoztam Mike oldaláról, megbizhatatlan, Trump leírta..."
Már a saját pártjában is Trumpot támadját. És közben szerinted az aki ésszerűen és demokratikusan dolgozik az a megbízhatatlan? lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!