Trump hogy számol el a lelkiismeretével? Ashli Babbitt a légierő 35 éves női veteránja a halálba ment az elnök hergelése és hisztije következtében.
A valóság amit a mainstream médiumok nem akarnak közölni:
És akkor gondolkodjunk el egy kicsit az egész George Floyd sztorin elejétől a végéig!
"A Trumpot támogató bejegyzései között annak a QAnon-mozgalomnak a posztjai is rendszeresen felbukkantak, amely szerint prominens demokraták vezetik azt a sátánista pedofil hálózatot, aminek tagjai gyerekeket rabolnak, megeszik őket, sőt a vérüket isszák, hogy örökké éljenek. Az összeesküvés-elmélet hívei Donald Trumpra megváltóként tekintenek, akinek a küldetése, hogy leszámoljon ezzel a pedofilhálózattal."
Hát nem tudom. Mondjátok, hogy érzéketlen vagyok, de én annyira nem sajnálom hogy egyel kevesebb ilyen ember van a Földön. Egyszerűen félelmetes mennyi ilyen futóbolond van. Most a hülyeségnek következménye is lett.
Az a másik idióta meg, aki felmászott majd leesett, szimplán Darwin-díjat érdemelne.
Ettől függetlenül Trumpnak felelnie kéne felbújtásért. Ha nem szítja a tüzet, akkor ez nem történik meg.
"Ez nem teljesen igaz, mert ha pl valakit öngyilkosságba hajszolsz, azért te is büntethető vagy."
És szerinted volt bármilyen személyes vagy közvetett kapcsolat Trump és a csaj között? Akkor a tweetek elolvasása már hajszolás? :D
Megnéztem a videót, amin lelövik én nem is értem, hogy hogy jutott odáig? Először azt se értettem, hogy most kik a tüntetők, ki a személyzet, ki a rendőrség stb. Kb. úgy viselkedtek, mint koncerten a küzdőtér körül álló kidobók, akik nézik, hogy a sok hülye, hogy üti egymást pogó közben. Komolyan nem értem, hogy fordulhat elő ilyen, hogy fegyveres őrök/rendőrök mixelődnek a vandálok közé, aki szépen haladnak előre, ott, ahol lenniük se kéne, aztán megy a huzavona egy ajtónál, a személyzet épp csak nem a pöcsét húzogatja unalmában, aztán a végén a másik oldalról már csak kilövik az átmászó lázadót. Mondjuk, ha nem keveredik közéjük az a sok hivatalos személy is, akik úgy szerencsétlenkedtek ott, mintha a sok gézengúz kísérőnek bértelte volna fel őket, akkor más módszerrel is megállíthatták volna a tüntetőket (pl. lefújni őket a rákba stb.), nem csak azzal, hogy akkor azt az egy darabot kilövik.
Amúgy a lázadó tömeg is milyen tipikusan lúzer insta tömeg már? Rendes lázadozás helyett a fél csorda telefonozik, meg nyújtogatják a szelfi botot. Istenem....
"És szerinted volt bármilyen személyes vagy közvetett kapcsolat Trump és a csaj között? Akkor a tweetek elolvasása már hajszolás? :D"
Nem, de Trump konkrétan felszólította a tüntető tömeget, hogy menjenek a Capitoliumhoz és helyezzék nyomás alá a képviselőket. Biztos nem ilyen végeredményt akart Trump, de ezt érte el és ezért aligha lehet mást hibáztatni tömeg szintjén.
18. LOL
A kérdező hogy szuggerálja már itt saját magát, tiszta röhej vagy komolyan! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!