Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Várható, hogy Trump bukása...

Várható, hogy Trump bukása után még jobban elárasztja majd a világot az amerikai filmipar hulladéka?

Figyelt kérdés

Hovatovább, előkerülnek majd a nekrofilok, pedofilok, meg egyéb genetikai torzszülöttek bálványozása a filmekben...?

Ami egyértelmű út lesz egy komolyabb polgárháborúhoz a jenkiknél.

Végül is a liberál értelmiség vallja magáról, hogy ők a tanultabbak, értelmesebbek, stb. ehhez képest a végletekig provokálják hatalmas tudásukkal, felkészültségükkel a proli aljanépet....

2021. jan. 7. 10:15
1 2 3
 11/24 hollófernyiges ***** válasza:
96%

"Cuties a Netflix-en. Csak ennyit mondok."

A Cuties pont francia.

2021. jan. 7. 11:02
 12/24 anonim ***** válasza:
12%

11:02

A Netflix pedig amerikai.

2021. jan. 7. 11:10
 13/24 anonim ***** válasza:
52%
Én ehhez a Cuties-hez csak annyit szólnék még hozzá, hogy érthető a felháborodás, viszont nem csak ezt a filmet, hanem a TikTok-ot is be kellene tiltani. Mert ott is ugyanezt csinálják. Ebből a szemszögből nem csak a netflixet kell elővenni, hanem a TikTok üzemeltetőit is, akik engedik, kislányok r*banckodjanak rajta. Én töröltem is magam a TikTok-ról, miután megláttam, mi folyik ott.
2021. jan. 7. 11:11
 14/24 anonim ***** válasza:
*akik engedik, hogy
2021. jan. 7. 11:16
 15/24 anonim ***** válasza:
51%
Értem, hogy a kérdés csak görbe tükör, én is szoktam ilyen görbe tükröket tartani és ami meglepő, hogy mennyi embernek nem esik le a tantusz. :) Az is meglepő, hogy tényleg léteznek olyan emberek, akik képesek szinte minden filmbe belelátni valamilyen propagandát, vagy ha nem, akkor is túl komolyan venni a filmeket. A filmek egy részének csak a szórakoztatás a célja, semmi több (ezek jellemzően az amerikai "hollywoodi" filmek). Megint más filmeknek a művészi önkifejezés. Nagyon ritkán a kettő együtt. Engem az szokott zavarni, ha egy sztoriból több is kihozható lett volna, de kapok egy másfél órásra nyújtott, negyed órában is bőven előadható történetet.
2021. jan. 7. 11:17
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Szóval találtál 1db filmet ami szerinted a pedofilokat bálványozza (ami persze nem igaz) és ami 1) Trump "uralkodása" alatt készült 2) teljesen francia (rendező, író, szereplők) és ebből arra a következtetésre jutottál, hogy Trump bukása után még több ilyen lesz? Hmm.. érdekes logika...
2021. jan. 7. 11:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Az amerikai filmipar hulladéka már itthon van évtizedek óta. Ezért a hulladékért az utóbbi években száz milliárdokat fizetett ki az adófizetők pénzéből Vajna a sok Hollywood-sematikus rakás szerre. A lobbijával persze Foscár díjat adatott nekik, hogy tovább tudják pumpolni a "zsenijeik" a büdzsét. Egyetlen egy magyar film nem készült.
2021. febr. 3. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:

"a liberál értelmiség vallja magáról, hogy ők a tanultabbak, értelmesebbek,"

.

Ezt felejtsd is el.

Csak ők hirdették magukról, de művelt, értelmes, igényes ember nem vette komolyan. Alapból nem hirdeti magáról művelt, intelligens ember, hogy mindenki felett áll szellemileg. Ez full rasszizmus, ezen alapult Hitler ideológiája. Liberális-kommunista-nyilas ugyanarról a tőről fakad, ikertestvérek.

2021. febr. 3. 20:08
 19/24 anonim ***** válasza:

15-ös!

Ahogy te tévedsz!

A film már Lenin óta a propaganda fő eszköze. A filmeken keresztül tömegek ízlését, világlátását formálják, de leginkább torzítják. A kapcsolódó reklámok az emberek szokásait, életmódját, öltözködését, stb. maximálisan alakítják. Úgy, hogy észre sem veszed.

A Rákosi és Kádár-érában is elsősorban propaganda filmeket gyártottak. A játékfilmek is azok voltak. A karakterek a korszak kívánatos hőseit formázták meg.

És hanyatt fogsz esni, mert elárulom neked, hogy a Mindenki c. gányolást (Vajna annak is szerzett a haverokkal egy foscár díjat) a Dalolva szép az élet ( 1950 ) című kommunista propaganda film forgatókönyve alapján készült, mégpedig szó szerint.

[link]

A film 8:52. percétől nézd: "Ön ma nem fog énekelni" , "nem leszek köztük?", "de, köztük lesz", "hát, csak tátogok?", "igen, tátog".

S a tátogó, mert énekelni nem tudó prolival összefog a kórus és elzavarják az igényes karnagyot. Na, ebből a forgatókönyvből csináltak Vajnáék "oscar-díjas" rövidfilmet. A gyanútlan magyarok meg tapsolva ujjongtak a saját megaláztatásuknak.

2021. febr. 3. 20:26
 20/24 anonim ***** válasza:

"Ha a Szovjetunió filmművészetéről kell beszélni, kikerülhetetlen a nagy Vlagyimir Iljics Lenin, aki már igen korán, 1922. január 17-én lediktálta nézeteit a szerinte leghatékonyabb propagandaeszközről, a mozgóképről. A manipulációra való használhatóságát illetően igaza volt. Ehhez persze kellet a Lenin által előírt cenzúra és központi irányítás is, különben visszaütött volna a szándék, ahogy Lenin fogalmazott:”Vigyázzunk, nehogy a propaganda legyőzze velünk saját célját." Az sem vigasztaló, hogy Vlagyimir Iljics kinyilatkoztatta: „Minden művészet közül számunkra a legfontosabb a film.”

.

Megjegyzem, Trump csalással félretétele után megkezdték az USÁ-ban a kőkemény kommunista diktatúra felépítését. Persze amúgy USA-módra, de nagyon nagy a veszély. Hollywood az USA csillogó propaganda-gépezete.

.

Több meleg szereplő kell a filmekbe – nem reális a mostani arány” – ezzel a címmel adta hírül a hvg.hu, hogy az Amerikában készült mozikban állítólag lesújtóan alacsony a homoszexuális karakterek száma. A megállapítás nem a magyar orgánum szerkesztőitől ered, ők csak fenntartások nélkül elfogadták és közzétették a GLAAD nevű amerikai melegszervezet összegzését. Ami egyébként a magyar sajtóba nem is az ő révükön jutott el: az MTI anyagáról van szó, melyet például a Mandiner is megosztott, a következő – a konzervatív portált ismerve vélhetően ironikusnak szánt – címmel: „Botrány: túl kevés meleg szereplő látható a hollywoodi filmekben”.

.

2017-ben a 7 nagy hollywoodi stúdió 109 filmjéből mindössze 14-ben, azaz a produkciók 12,8 százalékában jelentek meg meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű (LMBT) karakterek” –

-azt akarják, hogy 2021-re a hollywoodi filmbemutatók legalább 20 százalékában, 2024-re pedig már a felében szerepeljenek LMBT-karakterek.

[link]

És ami téma, az be is fog következni.

2021. febr. 3. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!