Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megérte Trumpnak eddig tüzelni...

Megérte Trumpnak eddig tüzelni a fanatikusait? A CNN szerint a Capitolium területén egy nőt mellkason lőttek. Hány áldozat fog Trump lelkén száradni?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

10

Erről a mai napig semmi bizonyíték, csak egy konteó, az olyanoknak, mint te! :)

2021. jan. 6. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Jól mutatja ez is hogy Trumpot megválasztani sem szabadott volna négy éve, egy őrült aki az élete árán se mondana le a hatalomról. Mondjuk nem kell annyira messzire menni hogy ilyet találjunk erre mifelénk is...
2021. jan. 6. 22:21
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Mintha én írtam volna az utolsót.
2021. jan. 6. 22:26
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudhatjuk, hogy hány áldozat lesz még, Amerika eléggé instabillá vált.

De egyébként a másik oldalon, a demokraták támogatta BLM mozgalom zavargásai sokkal több halálos áldozatot követeltek 2020-ban.

Reméljük a következő években inkább a megbékélés felé haladnak majd az amerikaiak.

2021. jan. 6. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő ezt élvezi...itt az eredménye: [link]
2021. jan. 7. 18:12
 16/20 anonim válasza:
43%

Előre leszögezem, hogy nem szeretem Trumpot!

Egyszerűen az Amerikaiaknak most csillant fel a szemük, hogy éveken át csak írányítva voltak.Mert amikor azt mondták, hogy Amerikában szabadság van, szerintem más csatornát néztek.

Most az elnyomás megbosszúlja önmagát.Plusz az elmúlt évben egymás után tolongó feszültségek rátettek még egy lapáttal.

2021. jan. 7. 20:56
 17/20 A kérdező kommentje:

16

Ez hülyeség, Trump bepalizta őket, egy beteges őrült, ennyit történt.

2021. jan. 7. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Egy Amerika szakértő azt nyilatkozta, hogy Trump elnöksége csak a cherry on top volt. Már az elmúlt néhány elnöki ciklus alatt begyökerezett a társadalomba a feszültség, amit Trump gyönyörűen kihasználva két nagy táborra szakította az országot.
2021. jan. 7. 22:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Már rég 2 táborra volt szakdva. Az egyiken a hazafik,jobboldaliak a másikon a globalisták,mindenféle faji és nemi kissebség,liberálisok,balosok,kábszer pártiak, fegyvertartás ellenzők. Fix hogy lesz egy polgárháború.
2021. jan. 8. 14:41
 20/20 anonim ***** válasza:
85%
A vicc hogy a magyar közmédia a mai napig úgy állítja be őket mint mérsékelt konzervatív közép szavazók a Trump-ék. 😂
2021. jan. 9. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!