Szerintetek ki nyeri a georgiai szenátor választást?
Nyílvan valaszt adsz arra is, hogy tobb ezer szavazatot dobtak ki kontenerekbe amit tegnap talaltak Georgiaban
Ja nem jossz a demokrata hulyesegeiddel! Bujj el...
Tegnap késő este véletlenül találtak 50 000 szavazólapot. Választási folyamatunk rosszabb, mint a harmadik világ országaiban
Erre adjál választ angyalom
#34 Ha már ilyen kocsmai tahó stílusban írsz, akkor igazán adhatnál bizonyítékot, angyalom.
Én is kamuzhatnék akármit.
#37 Ja értem, mert nem működik a gép valahol és ezért kézzel szkennelik a szavazatokat helyette, az már csalás, jól van, megnyugodtam hogy nincs semmire bizonyíték csak üres vádaskodás meg feltételezgetés.
Amúgy ha szerinted ez csalás, akkor mi a véleményed a 2018-as választásokról Magyarországon, amikor hosszú időre leállt a szavazatszámláló szoftver, majd hirtelen a Fidesz jött ki győztesnek? Gondolom ott is hasonló véleményen vagy, pláne hogy az "kicsit" egyértelműbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!